Képezz olyan vezetőket, akiket az emberek önként követnek!

Segítsd vezetőidet a mások inspirálásához és kivételes eredmények eléréséhez szükséges jellem, gondolkodásmód és készségek kiépítésében!

Ingyenes útmutató

5 mód arra, hogyan többszörözzük meg a csapat természetes géniuszát

Mindenkiben van egy természetes géniusz. A titok abban rejlik, hogy hogyan férhetünk hozzá minden csapattag ezen energiájához és ötleteihez.

Ingyenes útmutató

6 módszer az inkluzív szervezeti kultúra kialakításához

Bátorságra van szükség ahhoz, hogy kiálljunk az elfogultság ellen, és kiálljunk egy emberséges és tisztességes kultúra mellett a szervezetben.

A FranklinCovey-megközelítés

A FranklinCovey világelső olyan vezetésfejlesztési megoldások nyújtásában, amelyek kibontakoztatják a vezetőkben és csapataikban rejlő készségeket és potenciált.

Fejlesztéseink során több évtized kutatási eredményein és fejlesztésein alapuló tartalmainkat, tapasztalt szakértőink tudását, illetve a tartós viselkedésváltozást támogató innovatív, dinamikus platformunkat ötvözzük.

Válj Te is a FranklinCovey stratégiai partnerévé, és fejlessz kivételes vezetőket!

Örök érvényű, egyetemes alapelveken nyugvó vezetésfejlesztési keretrendszerünk segíti a vezetőket a bennük rejlő potenciál felismerésében és kibontakoztatásában, hogy ezáltal képesek legyenek megteremteni csapataikban a közös cselekvést és elköteleződést, növelni a környezetükre gyakorolt hatásukat, és átütő eredményeket elérni.

Megoldásaink hatására a vezetők máshogyan tekintenek önmagukra, ez pedig átalakító hatást fejt ki a csapataikkal való közös munkára és az általuk elért eredményekre.

 • A vezetők értik, hogy képesek másokat elkötelezni, és ezen keresztül növelni a hatásukat.

  Az egyéni eredményesség alapelveinek elsajátításával és a velük való azonosulással a vezetők:

  • Formálják jellemüket, és fejlesztik személyes kompetenciáikat.
  • Rezilienciát és érzelmi rugalmasságot építenek ki magukban.
  • Felismerik saját céljaikat, és ezeket megtanulják összekötni a szervezet céljaival.

  EREDMÉNY: A vezetők viselkedése pozitív hatást fejt ki a környezetükre. Mivel ezek a viselkedési formák belülről fakadnak, ezért tartósak, és minden tettüket áthatják.

 • A vezetők közös elköteleződést és cselekvést teremtenek.

  Az eredményesség alapelvein nyugvó vezetési készségek elsajátításának hatására a vezetők:

  • Közös jövőképet és stratégiát alkotnak – ezeket pedig olyan hitelesen képviselik, hogy mások is követik őket az általuk kijelölt úton.
  • Mindenki munkáját egy közös célra fókuszálják, ennek elérése érdekében pedig tudatosan serkentik a csapattagok gondolkodását.
  • Magas bizalmi szintű, befogadó csapatokat hoznak létre.

  EREDMÉNY: A csapattagok együttműködése javítja az üzleti eredményeket, és átalakítja a szervezeti kultúrát.

 • A vezetők tevékenysége átütő eredményekhez vezet.

  Az eredményesség alapelveire épülő vezetés konzisztens gyakorlásának következtében a vezetők:

  • Csapataik munkáján keresztül megvalósítják a szervezet stratégiáját és céljait.
  • Coachingszemléletük révén másokat a bennük rejlő potenciál kibontakoztatására és az önálló problémamegoldásra ösztönöznek.
  • Eredményesen kezelik a változásokat, így biztosítva azt, hogy csapatuk bármilyen körülmények között megállja a helyét.

  EREDMÉNY: A vezetők és csapataik újra és újra kivételes üzleti eredményeket érnek el, ami az elköteleződés, a teljesítmény és az innováció jótékony körforgását eredményezi.

A tanulási folyamat ereje

A tartós viselkedésváltozás belülről indul – a magja az, akik vagyunk, és ahogyan látjuk a világot. Ebből fakad az, ahogyan végezzük a munkánkat, és ahogyan másokat vezetünk. A FranklinCovey Impact Journey-k ötvözik világszínvonalú tartalmainkat, tapasztalt szakértőink tudását, illetve a szemlélet- és viselkedésváltozást támogató dinamikus platformunk lehetőségeit.

Ízelítő egy tanulási folyamatunkból:

Teremts több multiplikátorpillanatot!

 • 01 Excelerator-modul
  A multiplikátorhatás

  A legjobb vezetők képesek előhívni mások intelligenciáját. Te is megtanulhatod, hogyan változtass a viselkedésmintáidon, hogy létrehozd a multiplikátorhatást, és felerősítsd csapatod kollektív intelligenciáját és képességeit.

  Időtartam: 30-60 perc

 • 02 Mikrotanulás
  Milyen figyelmeztető jelei vannak az akaratlan visszatartó viselkedésednek?

  Előfordulhat, hogy az egyéni hozzájárulóként gyakorolt viselkedésmintáid vezetőként már visszatartják mások intelligenciáját. Ez a felmérés segít felismerni, hogy milyen viselkedésformákkal tartod esetleg vissza mások fejlődését.

  Időtartam: 5 perc

 • 03 Élő-online képzés
  A Multiplikátor: Hogyan serkentik a legjobb vezetők mások gondolkodását?

  A legjobb vezetők multiplikátorok, akik felszabadítják a másokban rejlő potenciált. Fedezd fel, hogyan válhatsz Te is multiplikátorrá, és érhetsz el kiemelkedő eredményeket azáltal, hogy kibontakoztatod a téged körülvevőkben rejlő képességeket!

  Időtartam: 1 nap

 • 04 InSight-modul
  Fejlődjünk! – Beszéljünk kevesebbet, hallgassuk meg inkább a másikat!

  A másik iránti érdeklődésünket fejezzük ki azzal, ha valóban odafigyelünk arra, amit mond. Te vajon csak azért figyelsz másokra, hogy válaszolhass nekik?

  Időtartam: 5 perc

 • 05 Exclerator-modul
  A csapat jövőképének és stratégiájának megalkotása

  A kiváló vezetőknek úgy szükséges kommunikálniuk a jövőképet, hogy másokat is arra ösztönözzenek, hogy segítsenek neki elérni azt.

  Időtartam: 30-60 perc

Ügyfeleink sikertörténetei

OTP CC

A 7 szokás szerepe egy világszínvonalú contact center építésében

Hosszú évek óta a tanulás-fejlesztés elkötelezett hívei: már 2018. október 13. óta All Access Pass ügyfélként dolgoznak a közösségük tanulási kultúrájának megteremtésén.

Egészségügy

Nemzetközi sikertörténet

Egy innovatív kórház a szakmában úttörőnek számító módon vezetői fejlesztési programot tervezett a rezidenseknek a FranklinCovey All Access Pass használatával.

Ecolab

A szervezeti kultúra, amely túléli a vezetőket

Az Ecolab már akkor készen állt a pandémiára, mikor még sejtelmük sem volt a COVID-ról.
Amerikai központú multinacionális vállalat, mely főként higiéniai termékeket és szolgáltatásokat kínál a világ vendéglátó-, intézményi és ipari piacain.

Innereactive

Nemzetközi sikertörténet

Az Innereactive arra törekedett, hogy felkeltse az elhivatottságot és a céltudatosságot a csapattagok munkahelyi és magánéletében. Szüksége volt egy partnerre, aki minőségi tartalmat, tudást és támogatást nyújt számára.

FranklinCovey All Access Pass®

A világszínvonalú FranklinCovey-tartalmak elérése bárhol, bármikor a fejlődés előmozdításához szükséges szakemberek és technológia támogatásával.

Tudj meg többet!

Hoppá! Az űrlap nem található.