Önmagunk vezetése

Ha a vezetők eredményesek önmaguk vezetésében, képesek lesznek javítani az üzleti eredményeken, és átformálni a szervezeti kultúrát.

Segítsd vezetőidet önmaguk eredményes vezetésében!

Minden sikeres csapatvezető saját maga eredményes vezetésével kezdi. A személyes vezetés az egyén azon képessége, hogy megértse saját erősségeit és motivációit, és energiáját a legfontosabb célkitűzések megvalósítására fordítsa. A kiváló vezetők tudják, hogyan hozzák ki magukból a maximumot, pozitív példát mutatva ezzel csapatuknak és munkatársaiknak.

A személyes vezetés az önismerettel kezdődik. Erre a tudásra építve a vezetők megvalósítható és fontos célokat határoznak meg, felelősséget vállalnak a célok eléréséért, valamint rugalmasan kezelik a kihívásokat és a konfliktusokat. Megfelelően kezelik idejüket és energiájukat, hogy folyamatosan támogatni tudják csapataikat anélkül, hogy a kiégés veszélye fenyegetné őket.

A szervezet minden vezetőjének megvannak az egyéni vezetői erősségei és fejlesztendő területei. A FranklinCovey kutatásokra építő tartalmai, szakértő tanácsadói és innovatív technológiája felvértezi a vezetőket azokkal az erőforrásokkal és ismeretekkel, amelyekre szükségük van az erős személyes vezetői stratégiák felépítéséhez és megvalósításához.

Az önmagunk vezetéséhez szükséges kulcskészségek

A kiváló vezetők mély önismerettel rendelkeznek, a kihívásokat fejlődési lehetőségnek tekintik, és tudják, hogyan gazdálkodjanak idejükkel és energiájukkal, hogy munkájuk legjavát tudják nyújtani.

Önismeret

Ismerjük az erősségeinket, a fejlődési lehetőségeinket és ezek másokra gyakorolt hatását.

Fejlődésközpontú szemléletmód

Erőt merítünk a kudarcokból, a kihívásokból és a fejlesztő visszajelzésekből.

Időmenedzsment

A legfontosabb feladatokba fektetjük időnket, energiánkat és erőforrásainkat.

Energiamenedzsment

Előtérbe helyezzük a fizikai és mentális egészséget a fenntartható teljesítmény érdekében.

Ingyenes útmutató

7 tipp a profi időmenedzsmenthez

A legtöbben túl sok időt töltenek a tűzoltással, és kevés időt a hosszútávú célok megvalósításával.

Ingyenes útmutató

Alkalmazkodjunk a változáshoz: 5 coachingkérdés önmagunkhoz

A vezetők azon képessége, hogy alkalmazkodni tudjon az új és változó helyzetekhez, jelentős hatással van arra, hogy mennyire képes önmagát, csapatát és szervezetét a változásokon keresztül vezetni.

Ügyfeleink sikertörténetei

Liferay

7 szokás valódi átalakító hatása

A Liferay teljesértékű digitális élményt nyújtó platformokat biztosít ügyfeleinek.
A piacukon néhány évente drámai változásokat élnek meg, és tudták, hogy ezeket csakis a kollégáikkal közösen hidalhatják át. Így tudatosan az embereikre kezdtek építeni.

BT

Cselekedj lokálisan, hass globálisan!

A BT  Magyarország egyik legnagyobb üzleti szolgáltatóközpontja. Stratégiai lokációnak számítanak a nemzetközi szervezeten belül fővárosi és debreceni irodájukkal. Küldetésükként fogalmazták meg, hogy alulról felfelé építkezve alakítsanak ki egy olyan tanulási kultúrát, amely megerősíti az egyéni és szervezeti fejlődés kiemelt szerepét.

Centiro

Nemzetközi sikertörténet

A Centironál abban látják eredményességük kulcsát, ahogyan az emberekkel bánnak. A fejlesztések másolhatóak, de az ügyfél- és munkavállalói élményben megjelenő kultúra a szervezet sajátja.

Shoptec

Célok kijelölésének hatása

A gyártás nem tudta követni a tulajdonostól beérkező mennyiségi igényt. 60-70%-ig lehetett kiterhelni a termelést, ha ennél többet vállaltak, akkor elcsúsztak a határidővel. Célként jelölik ki a határidők betartását.

A tanulási folyamat ereje

A tartós viselkedésváltozás belülről indul – a magja az, akik vagyunk, és ahogyan látjuk a világot. Ebből fakad az, ahogyan végezzük a munkánkat, és ahogyan másokat vezetünk. A FranklinCovey Impact Journey-k ötvözik világszínvonalú tartalmainkat, tapasztalt szakértőink tudását, illetve a szemlélet- és viselkedésváltozást támogató dinamikus platformunk lehetőségeit.

Ízelítő egy tanulási folyamatunkból:

A jellem és az integritás fejlesztése

 • 01 InSight-modul
  Az eredményesség gyökerei

  Az ember jellemében és értékrendjében gyökerező eredményesség belülről fakadó növekedés és fejlődés révén bontakozik ki.

  Időtartam: 15 perc

 • 02 Élő-online képzés
  A kiemelkedően eredményes emberek 7 szokása: Szemléletformáló program 4.0

  Ha az egyének képesek eredményesen vezetni önmagukat, együttműködni másokkal, elköteleződni, és folyamatosan fejleszteni képességeiket, akkor egyenes út vezet a tartós sikerhez.

  Időtartam: 2-3 nap

 • 03 Excelerator-modul
  Önbizalom

  Fejleszd személyes eredményességedet és produktivitásodat a bizalom növelésével! Fedezd fel, hogyan kerülheted el az alacsony bizalommal járó költségeket, erősítheted meg az önbizalmadat, állíthatod helyre a bizalmat a kapcsolataidban amennyiben szükséges , és cselekedhetsz hitelesen!

  Időtartam: 30-60 perc

 • 04 Mikrotanulás
  Hogyan szolgáljunk rá mások bizalmára?

  Egy régi mondás szerint a bizalomra rá kell szolgálni. Ebben a cikkben néhány tippet olvashatsz, ami segíthet ebben.

  Időtartam: 5 perc

 • 05 InSight-modul
  Egyéni győzelem – mindennap

  Ahhoz, hogy mind a munkában, mind a magánéletben a legjobbat nyújthassuk, egyensúlyra van szükségünk.

  Időtartam: 15 perc

Vértezd fel szervezeted vezetőit az önmaguk eredményes vezetéséhez szükséges készségekkel!

Kérj bemutatót!

Vezetéknév(Kötelező)
Keresztnév(Kötelező)
Add meg a telefonszámod, hogy fel tudjuk venni veled a kapcsolatot!
Kérjük, hogy fejtsd ki miben tudunk segíteni neked vagy a szervezetednek!
Consent(Kötelező)
Consent

Hoppá! Az űrlap nem található.