Jhana® egyéni hozzájárulóknak

A modern világ kihívásai a munkavállalók előtt

Egy szervezet előrehaladásához fontos, hogy minden egyes ember a legfontosabb feladataira fókuszáljon. Gyorsan változó világunkban többé már nem elég, ha valaki jól végzi az alapfeladatait. Az embereknek interperszonális és szakmai készségekre is szükségük van ahhoz, hogy eredményesen építsenek kapcsolatokat, oldjanak meg problémákat, újítsanak, és kommunikáljanak. Ezen készségek elsajátításával a munkavállalók képesek jelentősen hozzájárulni a szervezet tartós sikeréhez.

A legfontosabb pedig az, hogy a készségeik fejlesztésére szánt időt a már így is túlzsúfolt naptárukhoz tudják igazítani.

Teljesítménytámogatás egyéni hozzájárulóknak — mikrotanulás formájában

A Jhana, akár egy virtuális mentor, segít az embereknek fokozatosan fejleszteni a készségeiket azáltal, hogy izgalmas e-mail hírlevelek keretében praktikus tippekkel szolgál, és hozzáférést nyújt egy több mint 2000 videót, cikket és eszközt tartalmazó hatalmas tudástárhoz.

A Jhana tudástára szereptől — vezető, illetve egyéni hozzájáruló — függően más-más felületet és hírlevéltartalmakat kínál felhasználóinak. Ez biztosítja, hogy a tanulók személyre szabott, illetve az érdeklődésükhöz és a napi munkájukhoz kapcsolódó tartalmakat kapjanak.

A legfontosabb jellemzők:

  • Opcionális heti e-mail hírlevél mind vezetők, mind egyéni hozzájárulók számára.
  • Hozzáférés kétféle tudástárhoz (vezetőknek, ill. egyéni hozzájárulóknak) ugyanazon a platformon.
  • Telefonra optimalizált felhasználói felület, hogy minden eszközön könnyen lehessen használni.
  • Negyedéves elkötelezettségi riport, hogy láthasd, mi érdekli leginkább a beosztottjaidat.
  • Hetente frissülő tartalom.

Az egyéni eredményesség kulcsa

Érzelmi intelligencia a kommunikációban

A Jhana közvetlen, nem hivatalos stílusa még a nehéz témákat – mint a bizalomépítés, a konfliktuskezelés vagy a kemény beszélgetések – is befogadhatóvá teszi. Lépésről lépésre haladó útmutatók és mintaforgatókönyvek segítenek a tanulóknak, hogy magabiztosabban kommunikáljanak a legkülönfélébb helyzetekben.

Közös problémamegoldás

Praktikus eszközök segítenek az embereknek fejleszteni a készségeiket, amelyekkel többek közt magas bizalmi szintű kapcsolatokat építhetnek, stratégiailag gondolkodhatnak, célokat tűzhetnek ki, vagy értéket teremthetnek. A forrásokat az All Access Pass®-előfizetők szabadon megoszthatják egymással, így az emberek a tanulás révén is kapcsolódnak egymáshoz.

Időmenedzsment az üzleti eredményekért

Mivel a Jhana® anyagai gyorsan feldolgozhatók, a tanulók még az elfoglalt mindennapok közepette is dolgozhatnak az általuk fejleszteni kívánt készségeken – hogy ezután még eredményesebben haladjanak tovább céljaik felé és támogassák a szervezet sikerét.

Ingyenes útmutató

6 módszer a bizalom kultúrájának kiépítésére és fenntartására

A bizalomépítés és a csapatok inspirálása a teljesítménycélok elérésére mind a gyümölcsöző kultúra kialakításának része.

Ingyenes bemutató

Jhana egyéni hozzájárulóknak

Tapasztald meg a rövid időre optimalizált teljesítménytámogatást az egyéni eredményességhez – kérd FranklinCovey-kapcsolattartódtól vagy központi elérhetőségünkön!

A FranklinCovey kínálta tanulási formák

Ez a képzés a FranklinCovey All Access Pass® előfizetéses konstrukció része. Az előfizetés korlátlan hozzáférést biztosít a FranklinCovey minden anyagához – bárhol és bármikor van rájuk szükség.

Élő-online

Dinamikus képzés és fejlesztés bárhonnan elérhető online formában.

Tantermi

Jelenléti alkalmak keretében nyújtott szakértői képzés és fejlesztés.

On Demand

Bárhonnan, bármikor elérhető tartalmak.

Vágj bele még ma!

Kérj bemutatót!

Vezetéknév(Kötelező)
Keresztnév(Kötelező)
Add meg a telefonszámod, hogy fel tudjuk venni veled a kapcsolatot!
Kérjük, hogy fejtsd ki miben tudunk segíteni neked vagy a szervezetednek!
Consent(Kötelező)
Consent

Hoppá! Az űrlap nem található.