A bizalom sebessége vezetőknek

A bizalmon alapuló kultúrák csak az őszinte kommunikáció révén tudnak kibontakozni.

A bizalom nem olyasmi, amivel vagy rendelkezünk, vagy nem, hanem tanulható készség. Azok a csapatok és szervezetek, amelyek magas bizalmi szinten működnek, rendre túlteljesítik azoknak az eredményeit, ahol a kultúra középpontjában nem a bizalom áll.

A bizalom kiépítése segít a csapattagoknak az energiájuk és az elköteleződésük fenntartásában. Eredményesebben, gyorsabban működnek együtt, és fenntartható eredményeket érnek el.

Ismerd meg A bizalom sebessége vezetőknek képzést!

A bizalom tanulható készség.

Az összetett szervezeti problémákat nem lehet egy tollvonással, kinevezéssel, tréninggel, újraszervezéssel vagy rendszer-átalakítással megoldani. Ezek ugyan segíthetnek, de a nagyívű stratégiák valódi emberek valódi munkájára épülnek.

A bizalom gazdasági hatása

A bizalom eredménye kettős: sebesség és költség. Amikor a bizalom csökken, a sebesség is csökken, a költségek pedig nőnek. Amikor a bizalom nő, a sebesség is nő, a költségek pedig csökkennek. Ennek az összefüggésnek komoly gyakorlati hatásai vannak – az alacsony bizalmi szintnek rejtett, de igen magas ára van.

Lehet, hogy a szervezetnek kiváló stratégiája és hatékony folyamatai vannak, a végeredményt azonban leronthatja az alacsony bizalmi szint adója – vagy éppen megtöbbszörözheti a magas bizalmi szint hozama. Ez mutatja a bizalom üzleti jelentőségét, bizonyítva, hogy ez nem valamiféle puha, elhagyható készség.

A bizalom működése

A bizalom gyökere kettős: a jellemből és a kompetenciából ered. A jellem részei az integritás és szándék. A kompetencia részei a képességek, a készségek, az eredmények és az eddigi viselkedésünk.

Társadalmunkban egyre nagyobb fókusz esik az etikai vonatkozásokra, így a bizalom jellemre alapuló része egyre inkább belépőt biztosít az új, globális gazdaság világába. Ennek ellenére éppolyan fontos a bizalom gyakran figyelmen kívül hagyott oldala, a kompetencia, amely megkülönböztető jelentőségű lehet.

A képzés részletei

A bizalom sebessége képzés drámaian javítja az üzleti eredményeket az egyének és a csapatok teljesítményének megváltozása révén. Ez nem egy új kezdeményezés a sok közül, hanem azt alapozza meg, ahogy az egyének és a csapatok a jelenlegi munkájukat végzik. A magas bizalmi szintű, magas elköteleződésű kultúra kialakítása a hosszú távú versenyelőny első számú kulcsa.

A bizalom sebessége képzés résztvevői csomagja az alábbiakat tartalmazza:

  • Résztvevői munkafüzet
  • „A bizalom sebessége” akciókártyák
  • Útmutató a heti bizalomröpgyűlésekhez
  • A bizalom sebessége digitális coach-alkalmazás
  • tQ 360°-os felmérés

Ingyenes útmutató

7 módszer arra, hogyan építsünk kölcsönös bizalmat csapatunkkal

Eszköztár vezetőknek a szervezet minden szintjén.

Ingyenes útmutató

6 módszer a bizalom kultúrájának kiépítésére és fenntartására

Képes-e a vezető bizalmat kialakítani? A bizalom a gyümölcsöző kultúra kialakításának része.

A FranklinCovey kínálta tanulási formák

Ez a képzés a FranklinCovey All Access Pass® előfizetéses konstrukció része. Az előfizetés korlátlan hozzáférést biztosít a FranklinCovey minden anyagához – bárhol és bármikor van rájuk szükség.

Élő-online

Dinamikus képzés és fejlesztés bárhonnan elérhető online formában.

Tantermi

Jelenléti alkalmak keretében nyújtott szakértői képzés és fejlesztés.

On Demand

Bárhonnan, bármikor elérhető tartalmak.

Ügyfeleink sikertörténetei

Tondach

Hogyan tartható meg a munkaerő hosszútávon?

Kritikus jelentőségűvé vált visszaépíteni a bizalmat, javítani a kommunikáción. A megfelelő viselkedésminták és gyakorlatok elsajátítása jelentősen hozzájárult a két cég problémamentes összeolvadásához.

OTP CC

FranklinCovey szerepe egy világszínvonalú contact center építésében

Hosszú évek óta a tanulás-fejlesztés elkötelezett hívei: már 2018. október 13. óta All Access Pass ügyfélként dolgoznak a közösségük tanulási kultúrájának megteremtésén.

Vágj bele még ma!

Kérj bemutatót!

Vezetéknév(Kötelező)
Keresztnév(Kötelező)
Add meg a telefonszámod, hogy fel tudjuk venni veled a kapcsolatot!
Kérjük, hogy fejtsd ki miben tudunk segíteni neked vagy a szervezetednek!
Consent(Kötelező)
Consent

Hoppá! Az űrlap nem található.