Megvalósítási rendszer kiépítése

Fejlessz olyan vezetőket, akik képesek a szervezeti stratégiát konkrét lépésekké alakítani, amelyek előreviszik az üzleti folyamatokat!

Képezz olyan vezetőket, akik segítik a csapatokat a következetes megvalósításban!

A kivételes vezetők nem csupán a kulcsfontosságú üzleti stratégiák köré csoportosítják csapataikat, hanem abban is jeleskednek, hogy ezeket a stratégiákat konkrét cselekvési tervvé alakítsák. Bár a vezetők egy részének tehetsége van ahhoz, hogy a nagy képet lássa, van, aki küzd azzal, hogy a jövőképet megvalósítható lépésekké alakítsa.

A következetes megvalósítás záloga a munkafolyamatban rejlik. A csapatoknak világos teljesítményelvárásokra van szükségük, amelyek kijelölik, hogy mely tevékenységek és magatartásformák kívánatosak, és melyek jelentenek kockázatot a szervezet számára. Olyan elszámoltathatósági rendszerekre van szükség, amelyek segítik őket a fejlődés nyomon követésében és céljaik elérésében. Emellett ahhoz, hogy a csapat képes legyen magas színvonalú munkát végezni, érdemes a megfelelő eszközökbe, erőforrásokba és keretrendszerekbe fektetni.

A vezető megvalósítási készségeinek fejlesztése segítheti a szervezetet abban, hogy a remek ötletekből kiváló eredmények szülessenek. A FranklinCovey alapelvekre épülő tartalmai és kipróbált megvalósítási rendszere képessé teszi a vezetőket arra, hogy meghatározzák a fő célokat és a szervezeti stratégia végrehajtásához szükséges struktúrát.

Az eredményes megvalósításhoz szükséges kulcskészségek

A vezetők úgy érhetnek el tartós eredményeket, ha a magas szintű stratégiákat konkrét célokká alakítják, és olyan munkafolyamatokat, elszámolhatósági rendszereket és ösztönzőket építenek ki, amelyek segítik az embereket ezen célok elérésében.

A csapatcélok kijelölése

A szervezet átfogó stratégiáját mind a csapat, mind az egyének által elérhető és megvalósítható célokba ültetjük át.

A csapatcélok elérése

Megtaláljuk a megfelelő ösztönzőket és mérőszámokat, amelyek a kulcscélok elérésére sarkallják a csapatot.

Ingyenes útmutató

8 tipp arra, hogyan növeljük a célok iránti elkötelezettséget a csapatunkban

Egy tökéletes világban a csapatod varázsütésre elköteleződne a célok iránt – ez lenne a kulcsa annak, hogy csapatként bármit elérjenek

Ingyenes útmutató

Megvalósítási kihívás munkalap

Minden szervezetben vannak olyanok, akik kiemelkedő teljesítményt nyújtanak. Mi lenne, ha minden csapat úgy teljesítene, mint ők?

Ügyfeleink sikertörténetei

Shoptec

Célok kijelölésének hatása

A gyártás nem tudta követni a tulajdonostól beérkező mennyiségi igényt. 60-70%-ig lehetett kiterhelni a termelést, ha ennél többet vállaltak, akkor elcsúsztak a határidővel. Célként jelölték meg a határidők tartását.

Opryland

Nemzetközi sikertörténet

Nem hozták az elvárt számokat és nem találtak rá megoldást. Végül hétről-hétre minden csapat arra fókuszált, amivel az adott területen emelni tudják az ügyfél-elégedettséget és sikerült tartósan 60% fölé emelni a vendég-elégedettségi mutatókat.

Copa Airlines

Nemzetközi sikertörténet

Csupán a járatok fele indult pontosan, ami a szervezeti működésük újragondolását tette szükségessé.
Cél: A legjobb légi összeköttetéseit biztosítani az utasok számára Latin-Amerikában.

Marriott

Nemzetközi sikertörténet

Számos területen kimagasló eredményeket értek el annak ellenére, hogy korábban költséges fejlesztésekkel nem tudták hozni az elvárt eredményeket sem. A hotellánc alkalmazottai rettegtek a péntekektől, mivel minden héten ezen a napon kapják meg a vendégelégedettségi számokat az egész ország területén, az összes Marriott hotelben.

A tanulási folyamat ereje

A tartós viselkedésváltozás belülről indul – a magja az, akik vagyunk, és ahogyan látjuk a világot. Ebből fakad az, ahogyan végezzük a munkánkat, és ahogyan másokat vezetünk. A FranklinCovey Impact Journey-k ötvözik világszínvonalú tartalmainkat, tapasztalt szakértőink tudását, illetve a szemlélet- és viselkedésváltozást támogató dinamikus platformunk lehetőségeit.

Ízelítő egy tanulási folyamatunkból:

A csapatok és a munkafolyamatok összehangolása

 • 01 Excelerator-modul
  A 6 „megfelelő” összehangolása

  Ha a hat alaprendszer össze van hangolva, a csapat zökkenőmentesen teljesíti kitűzött céljait. A hat alaprendszer: az emberek, a struktúra, a jutalmak, az erőforrások, a döntések és a folyamatok.

  Időtartam: 30-60 perc

 • 02 Mikrotanulás
  Hogyan kezeljük a stratégiai változás hozta folyamatfejlesztéseket?

  Segíts szervezeted vezetőinek megismerni, hogyan javíthatnak a folyamataikon egy átfogó, szervezeti stratégiaváltás sikeressége érdekében.

  Időtartam: 20 perc

 • 03 Mikrotanulás
  Hogyan vezessük a csapatunkat az elérendő cél felé?

  Az alábbi tippekkel a lehető leghatékonyabban segíthetjük a csapatot a céljaik elérésében – bármilyen akadály ellenére.

  Időtartam: 15 perc

 • 04 InSight-modulok
  Egy feloldandó fájdalompont

  Ez a film bemutatja, hogy az innováció a küzdelemből születik, hogy mindenki innovátor, és hogy számtalan innovációs lehetőség vesz körül minket.

  Időtartam: 15 perc

 • 05 Tanulmány
  Stratégiamegvalósítás bizonytalan és komplex környezetben

  Chris McChesney bestsellerszerző és stratégia-megvalósítási szakértő bemutatja, hogyan segíthet A megvalósítás 4 alapszabálya a vezetőknek még a bizonytalan és zavaros időkben is hozni az eredményeket.

  Időtartam: 30 perc

Képezz olyan vezetőket, akik hozzásegítik csapataikat az eredményes munkához!

Kérj bemutatót!

Vezetéknév(Kötelező)
Keresztnév(Kötelező)
Add meg a telefonszámod, hogy fel tudjuk venni veled a kapcsolatot!
Kérjük, hogy fejtsd ki miben tudunk segíteni neked vagy a szervezetednek!
Consent(Kötelező)
Consent

Hoppá! Az űrlap nem található.