Jhana® vezetőknek

A modern világ kihívásai a munkavállalók előtt

Egy szervezet előrehaladásához fontos, hogy minden egyes ember a legfontosabb feladataira fókuszáljon. Gyorsan változó világunkban többé már nem elég, ha valaki jól végzi az alapfeladatait. Az embereknek interperszonális és szakmai készségekre is szükségük van ahhoz, hogy eredményesen építsenek kapcsolatokat, oldjanak meg problémákat, újítsanak, és kommunikáljanak. Ezen készségek elsajátításával a munkavállalók képesek jelentősen hozzájárulni a szervezet tartós sikeréhez.

A legfontosabb pedig az, hogy a készségeik fejlesztésére szánt időt a már így is túlzsúfolt naptárukhoz tudják igazítani.

Teljesítménytámogatás vezetőknek – mikrotanulás formájában

A Jhana, akár egy virtuális mentor, segít a vezetői készségeket fokozatosan fejleszteni azáltal, hogy izgalmas e-mail hírlevelek keretében praktikus tippekkel szolgál, és hozzáférést nyújt egy több mint 2000 videót, cikket és eszközt tartalmazó hatalmas tudástárhoz.

A Jhana tudástára szereptől — vezető, illetve egyéni hozzájáruló — függően más-más felületet és hírlevéltartalmakat kínál felhasználóinak. Ez biztosítja, hogy a tanulók személyre szabott, illetve az érdeklődésükhöz és a napi munkájukhoz kapcsolódó tartalmakat kapjanak.

A legfontosabb jellemzők:

• Opcionális heti e-mail hírlevél mind vezetők, mind egyéni hozzájárulók számára.
• Hozzáférés kétféle tudástárhoz (vezetőknek, ill. egyéni hozzájárulóknak) ugyanazon a a platformon.
• Telefonra optimalizált felhasználói felület, hogy minden eszközön könnyen lehessen használni.
• Negyedéves elkötelezettségi riport, hogy láthasd, mi érdekli leginkább a beosztottjaidat.
• Hetente frissülő tartalom.

Az eredményes vezetés kulcsa

Az üzleti célok elérése

Mivel a Jhana anyagait gyors tempóban fel lehet dolgozni, a vezetők a segítségével képessé válnak a gyors problémamegoldásra, hogy utána mielőbb visszatérhessenek legfontosabb céljaikhoz – legyen az az eladási mutatók javítása, az ügyfél-elégedettség növelése, vagy a munkaerő betanítása.

A valódi tehetség bevonzása és megtartása

A vezetőket praktikus eszközök segítik olyan alapvető készségek fejlesztésében, mint a munkaerő-felvétel, a bizalomépítés vagy mások fejlesztése.

Nagyobb magabiztosság, hatékonyabb problémamegoldás

A Jhana barátságos, nem hivatalos stílusa még a szkeptikus vezetőket is meggyőzi. A lépésről lépésre haladó útmutatók, a munkalapok és a mintaforgatókönyvek megkönnyítik számukra, hogy a tanulást a mindennapi munkarendjükbe illesszék.

Ingyenes útmutató

100+ kérdés a 1-on-1-okhoz

Több, mint 100 kérdést tartalmazó útmutató, amely segít a vezetőknek a munkatársak elkötelezésében!

Ingyenes bemutató

Jhana vezetőknek

Tapasztald meg a rövid időre optimalizált teljesítménytámogatást az egyéni eredményesség eléréséhez — kérd FranklinCovey-kapcsolattartódtól vagy központi elérhetőségünkön!

A FranklinCovey kínálta tanulási formák

Ez a képzés a FranklinCovey All Access Pass® előfizetéses konstrukció része. Az előfizetés korlátlan hozzáférést biztosít a FranklinCovey minden anyagához – bárhol és bármikor van rájuk szükség.

Élő-online

Dinamikus képzés és fejlesztés bárhonnan elérhető online formában.

Tantermi

Jelenléti alkalmak keretében nyújtott szakértői képzés és fejlesztés.

On Demand

Bárhonnan, bármikor elérhető tartalmak.

Ügyfeleink sikertörténetei

Ecolab

A szervezeti kultúra, amely túléli a vezetőket

Az Ecolab már akkor készen állt a pandémiára, mikor még sejtelmük sem volt a COVID-ról.
Amerikai központú multinacionális vállalat, mely főként higiéniai termékeket és szolgáltatásokat kínál a világ vendéglátó-, intézményi és ipari piacain.

BT

Cselekedj lokálisan, hass globálisan!

A BT  Magyarország egyik legnagyobb üzleti szolgáltatóközpontja. Stratégiai lokációnak számítanak a nemzetközi szervezeten belül fővárosi és debreceni irodájukkal. Küldetésükként fogalmazták meg, hogy alulról felfelé építkezve alakítsanak ki egy olyan tanulási kultúrát, amely megerősíti az egyéni és szervezeti fejlődés kiemelt szerepét.

OTP CC

FranklinCovey szerepe egy világszínvonalú contact center építésében

Hosszú évek óta a tanulás-fejlesztés elkötelezett hívei: már 2018. október 13. óta All Access Pass ügyfélként dolgoznak a közösségük tanulási kultúrájának megteremtésén.

Vágj bele még ma!

Kérj bemutatót!

Vezetéknév(Kötelező)
Keresztnév(Kötelező)
Add meg a telefonszámod, hogy fel tudjuk venni veled a kapcsolatot!
Kérjük, hogy fejtsd ki miben tudunk segíteni neked vagy a szervezetednek!
Consent(Kötelező)
Consent