Segítsük partnereinket sikerre! Feltárás – A lehetőségek minősítése

Milyen minőségűek a csőben lévő lehetőségek?

Világszerte több mint 35 ezer értékesítési szakemberrel dolgoztunk kis- és középvállalkozásoknál, illetve nagyvállalatoknál. Három előre látható viselkedési formát azonosítottunk az értékesítők többségénél:

  • Első viselkedésforma: nehezen adják fel a kevéssé ígéretes lehetőségeket, mert attól tartanak, hogy nem teljesítik a kvótát.
  • Második viselkedésforma: minél gyorsabban meg akarják kötni az üzletet – anélkül, hogy valóban megértenék az ügyfél igényeit.
  • Harmadik viselkedésforma: nem képesek eredményesen kezelni, ha ellenállásba vagy nehézségekbe ütköznek.

Az eredmény: az emberek gyakran túl sok energiát fektetnek a gyenge lehetőségekbe, és túl keveset a megfelelő lehetőségekbe – ezzel pedig potenciális bevételt szalasztanak el, hiszen nem tárják fel az ígéretes ügyfelek valódi üzleti igényeit.

Jó hír azonban, hogy ezeket a viselkedési formák új, eredményes viselkedéssel válthatók fel.

A FranklinCovey Segítsük partnereinket sikerre: Feltárás – A lehetőségek minősítése képzés során az értékesítők megtanulják, hogyan növeljék a kapcsolati hálójukat a nagyobb, és stratégiai szempontból jelentősebb lehetőségekért. Mindezt úgy, hogy a megfelelő ügyekre fókuszálnak, és elsajátítják a szakma legjobbjainak gondolkodásmódját és készségtárát.

Az eredmény: alacsonyabb értékesítési költségek, több üzleti lehetőség és megkötött üzlet – és több elégedett ügyfél!

A lehetőségek minősítése – Craig Christensen összefoglalója a képzésről

A képzés részletei

Mitől más ez a képzés?

A FranklinCovey értékesítési vezetőknek szóló intenzív képzése során a résztvevők megtanulják, hogyan válhatnak sikeresebbé, és hogyan lehetnek személyesen és szakmailag is elégedettebbek a munkájukkal. A résztvevők:

  • Azonosítják a csapataikban rejlő potenciált.
  • Egy bizonyítottan hatékony teljesítménynövelő módszer, az ún. G.R.O.W.®-modell segítségével coacholnak a jobb eredményekért.
  • Egy egyszerű és eredményes időmenedzsment-rendszer segítségével az igazán fontos dolgokra fókuszálnak.

A FranklinCovey minden értékesítési vezetőhöz kijelöl egy tapasztalt értékesítési coachot – tehát magát a coachot coacholjuk! Az értékesítési coachok segítenek a vezetőknek ezeket a folyamatokat átültetni a csapataik mindennapos gyakorlatába, valamint fejleszteni és modellezni a saját értékesítési készségeiket. Ez nem csupán növeli, de fel is gyorsítja a teljes értékesítési csapat teljesítményét.

A tanulástól a teljesítményig

  • A képzés végéig a vezetők 12 héten át heti leveleket kapnak, amelyekben felismerések, információk és gyakorlatok találhatók – ezek segítik őket, miközben teljesítmény coachingot folytatnak a csapataikkal.
  • A vezetők a FranklinCovey értékesítési coachával közösen a képzés után is rendszeresen értékelik a haladást, ezáltal a fejlődés felgyorsul, a szakértelem pedig bővül.
  • Azok a vezetők, akiknek a csapatai részt vettek a FranklinCovey Segítsük partnereinket sikerre!® képzésében, a 12 hetes gyakorlókönyv segítségével coacholják a csapattagokat, hogy segítsék a tanultak fennmaradását.

Vágj bele még ma!

Válj sikeresebbé a számottevő növekedés előmozdításában azáltal, hogy megtanulod felismerni a csapatodban rejlő átütő potenciált, és eredményesen coacholod a csapatodat.

Lépj velünk kapcsolatba – és összekötünk egy értékesítésiteljesítmény-szakértővel, aki segít eldönteni, megfelelő megoldás lenne-e szervezeted számára a FranklinCovey intenzív képzése.

Ingyenes útmutató

8 tipp arra, hogyan növeljük a célok iránti elkötelezettséget a csapatunkban

Segítünk, hogy a csapatod a kívánt irányba haladjon.

Ingyenes útmutató

Vezessünk értő figyelemmel: 9 tipp tartalmas beszélgetések vezetéséhez

A legjobb kommunikációs készséggel rendelkezők nem csak kiváló szónokok, de nagyszerű hallgatók is.

A FranklinCovey kínálta tanulási formák

Ez a képzés a FranklinCovey All Access Pass® előfizetéses konstrukció része. Az előfizetés korlátlan hozzáférést biztosít a FranklinCovey minden anyagához – bárhol és bármikor van rájuk szükség.

Élő-online

Dinamikus képzés és fejlesztés bárhonnan elérhető online formában.

Tantermi

Jelenléti alkalmak keretében nyújtott szakértői képzés és fejlesztés.

On Demand

Bárhonnan, bármikor elérhető tartalmak.

Vágj bele még ma! Kérj bemutatót!

Vezetéknév(Kötelező)
Keresztnév(Kötelező)
Add meg a telefonszámod, hogy fel tudjuk venni veled a kapcsolatot!
Kérjük, hogy fejtsd ki miben tudunk segíteni neked vagy a szervezetednek!
Consent(Kötelező)
Consent