Felsőoktatás

Segítünk az intézményeknek kiemelkedő vezetőket fejleszteni, elkötelezni az oktatókat, kiépíteni a bizalom kultúráját, és felhatalmazni a hallgatókat
Kiváló vezetők
Kiváló vezetők képzése a szervezet minden szintjén

Vezetésfejlesztési megoldásaink a szervezet minden szintjén megtanítják, hogy a puszta menedzselés helyett hogyan kezdhetjük el gyakorolni az alapelvközpontú vezetést, aminek eredményeként olyan képzési programot alkotunk meg, amely a szervezet jövőjének szerves részét képezheti majd.

Elkötelezett oktatók
Az oktatói elköteleződés növelése

Hogyan növelhetjük az oktatók és a tanárok elköteleződését? A vezetők megteremtik azokat a feltételeket, amelyek mellett a csapattagok megválaszthatják az elköteleződési szintjüket. A teljes ember paradigmájából kiindulva a vezetők biztosítják, hogy az intézmény minden dolgozója úgy érezze, tisztelik, bevonják és megbecsülik.

A bizalom kultúrája
Befogadó, magas bizalmi szintű kultúra megteremtése

A világ egyik első számú vezetésfejlesztési szervezeteként szakértelmünkkel hozzájárulunk ahhoz, hogy az intézmények közösen alakítsák ki azokat az alapvető elveket, készségeket és szokásokat, amelyekkel fejleszthetik saját kultúrájukat.

Felhatalmazott hallgatók
A hallgatók felhatalmazása az eredmények kibontakoztatásáért

Segítünk a felzárkóztatásban és a karrierre való felkészülésben. A FranklinCovey képzései és fejlesztései révén a hallgatók kialakíthatják azokat az alapvető készségeket, amelyekkel jelentős előnnyel indulhatnak a munkaerőpiacon, majd idővel sikeres pályát futhatnak be.

FranklinCovey All Access Pass

Érj el minél több hallgatót a nagy léptékű tanulás-fejlesztés érdekében a FranklinCovey világszínvonalú tartalmaival!

LeaderU a felsőoktatásban tanulók számára

Segíts a hallgatóknak elsajátítani a sikeres karrierhez szükséges készségeket és megszerezni a megfelelő képesítéseket!

A megvalósítás 4 alapszabálya

Valósíts meg intézményedben egy olyan jól bevált folyamatot és keretrendszert, amellyel elérhetitek legfontosabb céljaitokat!

Vágj bele még ma!

Töltsd ki az űrlapot, hogy kapcsolattartónk megválaszolhassa kérdéseidet, és betekintést nyújtson felsőoktatási megoldásainkba!

Vezetéknév(Kötelező)
Keresztnév(Kötelező)
Add meg a telefonszámod, hogy fel tudjuk venni veled a kapcsolatot!
Kérjük, hogy fejtsd ki miben tudunk segíteni neked vagy a szervezetednek!
Consent(Kötelező)
Consent

Hoppá! Az űrlap nem található.