Változáskezelés

A munkahelyi változások elkerülhetetlenek. Segítsd vezetőidet abban, hogy eredményesen vezessék át csapataikat az átmeneti időszakokon!

Készítsd fel vezetőidet a változásokra!

Minden szervezet életében adódnak változásokkal teli időszakok. Azt pedig, hogy a csapatok hogyan reagálnak a változásra, a vezetők reakciói határozzák meg. A kiváló vezetők segítik csapataikat abban, hogy megértsék a változás folyamatát, miközben magabiztosan helyt állnak az ismeretlen körülmények közepette, és a szervezet előtt álló kihívásokra fókuszálnak.

Bár a változás gyakran kaotikusnak tűnhet, mégis előrelátható módon zajlik: kiszámítható mintát követ. A megfelelő stratégia segítségével a csapatvezetők és a felső vezetők egyaránt fel tudják készíteni az embereiket az átalakulásra, megalapozott haladási terveket tudnak kidolgozni, képesek megszerezni csapataik támogatását, és összehangolni az egyes részlegeket – még a változás legnehezebb szakaszaiban is.

A változásokon keresztüli vezetés tudatos tervezést és gyakorlatot igényel. A FranklinCovey alapelvekre épülő tartalmai, szakértő tanácsadói és innovatív technológiája felvértezi a  vezetőket azokkal az eszközökkel, amelyekre szükségük van ahhoz, hogy csapataikat eredményesen átvezessék a változáson.

A változás kezeléséhez szükséges vezetői kulcskészségek

Szó sincs arról, hogy a kiváló vezetők egyszerűen tárt karokkal fogadnák a változásokat. Átérzik a csapattagok aggodalmait is, és segítenek nekik abban, hogy felismerjék: a változás teret ad az új ötleteknek és az innovációnak.

A csapat átvezetése a változáson

Ösztönző jövőképet fogalmazunk meg arról, hogyan tud a csapat fejlődni, és hogyan tudja sikerre vinni a változást.

Alkalmazkodóképesség

Olyan szokásokat alakítunk ki, amelyek segítik az embereket abban, hogy teljesítményük legjavát nyújtsák, és közben alkalmazkodjanak a változásokhoz.

Ingyenes útmutató

Alkalmazkodjunk a változáshoz: 5 coachingkérdés önmagunkhoz

A vezetők azon képessége, hogy alkalmazkodni tudjon az új és változó helyzetekhez, jelentős hatással van arra, hogy mennyire képes önmagát, csapatát és szervezetét a változásokon keresztül vezetni.

Ingyenes útmutató

7 módszer hogyan építsünk kölcsönös bizalmat csapatunkkal

A hiteles vezetők tudják hogyan építsék ki a szervezet – és a benne dolgozó egyének – fejlődéséhez szükséges bizalmat.

A tanulási folyamat ereje

A tartós viselkedésváltozás belülről indul – a magja az, akik vagyunk, és ahogyan látjuk a világot. Ebből fakad az, ahogyan végezzük a munkánkat, és ahogyan másokat vezetünk. A FranklinCovey Impact Journey-k ötvözik világszínvonalú tartalmainkat, tapasztalt szakértőink tudását, illetve a szemlélet- és viselkedésváltozást támogató dinamikus platformunk lehetőségeit.

Ízelítő egy tanulási folyamatunkból:

Vezesd át csapatodat a változáson a siker felé!

 • 01 Élő-online képzés
  Vezessük át magunkat a változásokon!

  A változás mindenütt jelen van, és gyorsabban történik, mint valaha. Ez a modul segít abban, hogy jobban megértsd a változásokat, és eredményesebben tudd kezelni azokat a munkahelyeden és a magánéletedben egyaránt.

  Időtartam: 120 perc

 • 02 Mikrotanulás
  Túl sok egyidejű változás

  Mit tehetünk, ha a vállalat nagyobb mértékben és gyorsabban változtat, mint amit kezelni tudunk? Nos – többet, mint gondolnánk!

  Időtartam: 5 perc

 • 03 Excelerator-modul
  Vezessük át csapatunkat a változásokon! – 1. rész

  Ebben a modulban vezetői szemmel fogod szemügyre venni a változást, és kifejleszted azokat a készségeket, amelyekkel sikeresen vezetheted át csapatodat a változásokon.

  Időtartam: 30-60 perc

 • 04 Videó
  4 tipp arra, hogyan segíthetünk másokat egy változás közepette

  Minden beosztottunk másként reagál a változásra. A videó bemutatja, hogyan segíthetünk az egyéneknek kezelni a reakcióikat, és előrehaladni a munkával.

  Időtartam: 5 perc

 • 05 Excelerator-modul
  Vezessük át csapatunkat a változásokon! – 2. rész

  Sajátítsd el azokat a készségeket, amelyekkel még a változás legnehezebb szakaszaiban – a szétesési és az újraépítési zónában – is elkötelezheted csapatodat, hogy együtt kiváló eredményeket és az innováció új szintjeit érhessétek el.

  Időtartam: 30-60 perc

Vértezd fel a vezetőket a változások kezeléséhez szükséges készségekkel!

Kérj bemutatót!

Vezetéknév(Kötelező)
Keresztnév(Kötelező)
Add meg a telefonszámod, hogy fel tudjuk venni veled a kapcsolatot!
Kérjük, hogy fejtsd ki miben tudunk segíteni neked vagy a szervezetednek!
Consent(Kötelező)
Consent

Hoppá! Az űrlap nem található.