Impact Platformját

A legegyszerűbb és legeredményesebb út a tartós viselkedésváltozáshoz.

Világszínvonalú tartalmak, tapasztalt szakértőink, és innovatív technológia hármasa teszi lehetővé a tartós és kollektív viselkedésváltozást.

A FranklinCovey a tartalmak, az ember és a technológia egyedülálló kombinációját kínálja. A három ötvözetével megoldásainkkal kollektíven olyan viselkedésváltozásokat érnek el, amelyek drámai fejlődést eredményeznek a szervezetben és a kultúrában, ahol minden ember hitelesen végezheti a munkáját a legfontosabb célok elérése érdekében.

A FranklinCovey Impact Platform innovatív technológiája hatékony módja, hogy a szervezetben felvértezzen mindenkit azzal a gondolkodás- és viselkedésmóddal, ami által képessé válik a munkája legjavát nyújtani.

A technológiánkat könnyen használhatóvá, a tanulók igényeit szem előtt tartva terveztük. A platform életre kelti a tanulástudományt, lehetővé téve a tanulók számára, hogy befogadják és azonnal alkalmazzák a tanultakat, így mérhető fejlődést érjenek el készségeik és képességeik terén.

A technológiánk fejlesztésekor az L&D vezetők igényeire is hangsúlyt fektettünk. Az adminisztrátorok könnyedén kezelhetik a tartalmakat, mérhetik az eredményeket, illetve használható adatokat kapnak a stratégiai tanulási és fejlesztési döntések meghozatalához.

A platformunk segít automatizálni a tanulási kezdeményezések megvalósítását – támogatja, hogy a tanulók részt vegyenek a vezetett alkalmakon, az on-the-job kihívások és az automatizált megerősítő értesítések növelik a tanultak hatását.

Bemutatjuk az FranklinCovey Impact Platformot

Quote PNG

Az Impact Platform segít megoldani minden L&D szakember legfőbb kihívásait – az alkalmazhatóságot és a megerősítést. Lehetővé teszi számomra, hogy nagyobb hatást érjek el a szerepkörömben, több emberhez jussak el érdemi módon, miközben integrált felhasználói élményt nyújt, mind a tanulók, mind a vezetők számára.

— Képzés-fejlesztési vezető, pénzintézet

Az Impact Platform előnyei

 • Világszínvonalú tartalmak rugalmas megközelítéssel

  Az alapelvközpontú tartalmaink elősegítik a fejlődést a tanulók készségei és képességei terén. Többféle modalitásban is elérhetőek – élő-online, jelenléti, OnDemand és villámtanulás formájában –, a fejlődés ösztönzése és tanulók készségeinek, képességeinek növelése érdekében.

 • Mérhető eredmények az ügyfelek és a tanulók számára

  Platformunk egyértelmű üzleti megtérülést mutat a partnereink és a tanulóik számára. A tanulói aktivitás, előrehaladás, elkötelezettség, elégedettség és a hatás mérhetősége használható adatokkal segíti a tanulásfejlesztési terület stratégiai döntéseit. 

 • Könnyen kezelhető, könnyen feldolgozható

  Az egyszerű és professzionális platformunk lehetővé teszi az adminisztrátorok és a tanulók számára, hogy néhány kattintással könnyedén megtalálják, kijelöljék és feldolgozzák a tartalmakat.

 • Valódi viselkedésváltozás, nem csak egy feladat kipipálása

  Platformunkat úgy alakítottuk ki, hogy mély és tartós viselkedésváltozást biztosítson. A könnyen használható technológiai megoldásaink, az egyértelmű referenciaadatok, a magával ragadó tartalmaink, a biztonságos gyakorló környezet és a tanultak való életben történő használata együttesen motiválják a tanulóinkat a tudatos alkalmazásra.

A tanulási folyamat ereje

A tartós viselkedésváltozás belülről indul – a magja az, akik vagyunk, és ahogyan látjuk a világot. Ebből fakad az, ahogyan végezzük a munkánkat, és ahogyan másokat vezetünk. A FranklinCovey Impact Journey-k ötvözik világszínvonalú tartalmainkat, tapasztalt szakértőink tudását, illetve a szemlélet- és viselkedésváltozást támogató dinamikus platformunk lehetőségeit.

Ízelítő egy tanulási folyamatunkból:

 • 01
  360 fokos felmérés

  A FranklinCovey 360 fokos felmérése több mint 25 készséget vizsgál a tanulók és az adminisztrátorok körében a hiányzó készségek azonosítása, az eredmények mérése és a tanulási élmény fokozása érdekében.

 • 02
  Coaching

  A tanulók önállóan vagy egy FranklinCovey coach segítségével átgondolhatják jelenlegi készségeiket és képességeiket, hogy meghatározzák, mely területekre érdemes összpontosítaniuk.

 • 03
  Képzések

  A képzés egy olyan tanulási élmény a fejlesztési folyamat során, amely a FranklinCovey mélyenható tartalmaira épül – és elérhető élőben személyesen, élő online vagy OnDemand formában.

 • 04
  Támogatott tanulás

  A tanulók képesek lesznek tudatosan alkalmazni a tanultakat: az on-the-job kihívások ösztönzik, hogy a kurzuson tanultakat a való életben használják, az automatizált megerősítésekhez villámtanulási tartalmak kapcsolhatók (azonnal alkalmazható tippek, eszközök), az OnDemand készségfejlesztők önálló tempót tesznek lehetővé és a 360 fokos értékelés segít a hiányzó készségek azonosításában, az eredmények mérésében és a tanulási élmény fokozásában.

 • 05
  Fejlesztést követő 360 fokos felmérés

  A fejlesztést követő 360 fokos felméréssel a tanulók nyomon követhetik a fejlődésüket kifejezetten azokra a készségekre vonatkozóan, amelyek fejlesztésére előzetesen elköteleződtek.

Fedezd fel az Impact Platformon elérhető képzéseket:

Lépj velünk kapcsolatba! Kérj bemutatót!
Consent
Consent

Hoppá! Az űrlap nem található.