FranklinCovey megoldásai tartós hatást és értéket biztosítanak olyan ügyfelek számára, akik eredményeik hosszútávú fenntartása mellett munkatársaik személyes és vezetői készségeit is fejleszteni szeretnék.

A kiemelkedően eredményes emberek 7 szokása 3 napos nyílt tréning

A világ egyik legnépszerűbb szemléletformáló programja, amely Stephen R. Covey bestsellere alapján dolgozza fel az emberi eredményesség örök érvényű alapelveit. A FranklinCovey cég „A kiemelkedően eredményes emberek 7 szokása” című programjának 3 napos nyílt tréning élménye megalapozza az egyéni eredményességet, növeli a produktivitást, egyensúlyt alkot, érett és felelős személyiséget teremt.

Kivételes alkalom, amikor a program Szegeden kerül megrendezésre!

Szokásaink óriási hatást gyakorolnak életünkre. Meghatározzák eredményességünk vagy eredménytelenségünk mértékét. A kiemelkedően eredményes emberek 7 szokása képzés célja, hogy segítsen valódi eredményességgel élni életünket. A szokások elsajátítása olyan egyéni és interperszonális fejlődést tesz lehetővé, amelynek hatása nemcsak azonnali, de tartós is.

Éld meg a 7 szokást, hogy változást hozzon az életedben!

Lehetünk bármily kompetensek, nem fogunk tudni fenntartható sikert elérni, ha nem vagyunk képesek önmagunk eredményes vezetésére, mások megnyerésére és lelkesítésére, ill. saját tudásunk és képességeink folyamatos fejlesztésére és megújítására – ezek a személyes, csapat- és szervezeti szintű eredményesség alapfeltételei.

A kiemelkedően eredményes emberek 7 szokása – Szemléletformáló program ötvözi az eredményesség örök érvényű alapelveit a modern technika és gyakorlat vívmányaival.

A program 4.0 változata egy teljesen új szintre emeli a 7 szokást hatását. Még több eszközzel, gyakorlattal segít az élet több területén – több videó, hatékony gyakorlatok, gyakorló és tanuló kártyákkal teszi eredményessé a mindennapokat.


A ma legjobban teljesítő munkatársak 70% -a nem rendelkezik azokkal a tulajdonságokkal, melyek a jövőbeli szerepeik betöltéséhez szükségesek. – FranklinCovey-tanulmány


A FranklinCovey modern és nagy hatású eszköztára olyan keretrendszert hoz létre, amely elősegíti a szervezeti alapértékek megteremtését és megerősödését – így a kiemelkedően eredményes kultúra kialakítását a 7 szokás alapjaival.

Amit megtanulhatsz a 7 szokás által:

  • Érettséget, nagyobb teljesítményt és önmagunk eredményesebb irányítását eredményezi.
  • Fókusz és a gondos tervezés által segíti a kulcsprioritások megvalósítását.
  • Növeli az egyének aktivitását, elkötelezettségét és együttműködését.
  • Fejleszti a kommunikációs képességeket és erősíti a kapcsolatokat.
  • Olyan keretrendszert hoz létre, amely elősegíti az alapértékek megteremtését és megerősödését és kiemelkedően eredményes kultúra kialakítását.
  • Olyan – jelenlegi és potenciális – vezetőket fejleszt, akik nemcsak szakértelemmel, de kiváló jellemmel is bírnak.
  • Nem csak az résztvevők életét változtatja meg, de magán a kultúrán is ott hagyja nyomát.

Minden FranklinCovey szakértőnk képzett 7 szokás tanácsadó, mert ez alapozza meg tanítási módszereinket.
Dr. Stephen R. Covey világszerte elismert vezetőfejlesztés szakértő nemzetközi bestsellere A kiemelkedően eredményes emberek 7 szokása c. könyvét a 10 legbefolyásosabb vezetői könyvének egyikeként tartja számon a Forbes magazin és egyben a történelem legnépszerűbb hangoskönyve.


A PROGRAM IDŐPONTJA:
HAMAROSAN ÚJ IDŐPONT

PROGRAM VEZETŐJE:
SERES ERIKA
tanácsadó – tréner

HELYSZÍN:
Art Hotel Szeged****
6720 Szeged, Somogyi utca 16.
Térkép

ÁR: 300.000Ft + ÁFA / fő / 3 nap
Az ár tartalmazza a 3 napos programot, munkafüzetet és az ellátást.*

*(Reggel bekészítés, kávé, tea, frissítők. Délben ebéd. Délután bekészítés, kávé, tea, frissítők.)

Ne hagyd ki ezt az egyedülálló alkalmat!

Regisztrálj!

Az alábbi űrlap kitöltésével jelezheted a részvételi szándékodat.