1 napos gazdagító tréning házaspároknak

A világ egyik legnevesebb szervezetfejlesztési szakembere, Stephen R. Covey szerint a szokásainknak meghatározó szerepe van az életünkben, hiszen ezek alakítják a jellemünket és az életminőségünket. Az általa kidolgozott „7 szokás tréning”-et évtizedek óta sikeresen alkalmazzák az üzleti életben és a köznevelésben. Koncepciója azonban olyan időtálló alapelveket tartalmaz, amelyeket nem csupán ezeken a területeken lehet kiválóan alkalmazni, hanem a családi életben is. Ebből a gondolatból született meg „A kiemelkedően eredményes házasságok 7 szokása” című könyv, majd tréning is.

A hosszú, boldog párkapcsolat nem a véletlen műve. A házasságot akár egy repülőgéphez is hasonlíthatjuk, amelynek világos célra, konkrét repülési terve, és megbízható, korszerű felszereltségre van szüksége ahhoz, hogy a pályán maradjon, és megérkezzen a kívánt légikikötőbe. A párkapcsolatban is tisztáznunk kell a célokat, meg kell határoznunk az útitervet, és el kell sajátítanunk a megfelelő kommunikációs és együttműködési szokásokat, hogy hosszú távon elégedettek és boldogok lehessünk a közös életünkkel.

Ebben az izgalmas kalandban segíthet nekünk „A kiemelkedően eredményes házasságok 7 szokása” tréning, ahol több pár alkot egy csoportot. A rövid elméleti blokkok, kisfilmek között a gyakorlatokon külön-külön, illetve a párjukkal közösen dolgoznak a résztvevők.


Éld meg a 7 szokást, hogy változást hozzon az életedben!


A PROGRAM IDŐPONTJAI:
2024. március 23. szombat (9.00-18.00)

PROGRAM VEZETŐJE:
Gerber Zsuzsa
mentálhigiénés tréner
gerbera.zsuzsa@gmail.com

HELYSZÍN:
BUDAPEST
szervezés alatt

PROGRAM DÍJA 2 FŐNEK 1 NAPRA:

A jelentkezés időpontja szerint változik!

• március 1-­ig: 79 000 Ft + ÁFA / 2 fő (1 pár)

• március 10-ig: 89 000 Ft + ÁFA / 2 fő (1 pár)

• március 20-ig: 99 000 Ft + ÁFA / 2 fő (1 pár)

Tartalmazza: tréning, könyv, frissítő, kávé.


Jelentkezés:

Mivel a program 2 főnek szól, ezért a megjegyzés mezőbe kérjük, hogy írd meg nekünk a társad adatait! (név, email, telefon)