Tanulói élmény

A tanulók támogatása annak érdekében, hogy a legtöbbet hozzák ki a szakmai fejlődésükből.

Világszínvonalú tartalmak és innovatív technológiai megoldások a fejlesztés szolgálatában.

A tanulók igényeihez illeszkedő Impact Platform életre kelti a tanulástudományt, lehetővé téve a tanulók számára, hogy befogadják és azonnal alkalmazzák a tanultakat, így mérhető fejlődést érjenek el készségeik és képességeik terén. 

A könnyen használható tanulói platformunk többféle tanulási élményen vezeti végig a felhasználókat. A tanulók tartós viselkedésváltozását többek között a 360 fokos felmérés, a komplett fejlesztési folyamatok és a megerősítő üzenetek támogatják. A platform automatizmusának köszönhetően – mint például az on-the-job kihívások és az emlékeztető e-mailek – a tanulók folyamatosan motiváltak maradnak.  

Alapelvközpontú tartalmaink elősegítik a tanulók készségeinek és képességeinek fejlődését, mellyel belülről kifelé ható tartós viselkedésváltozást érhetnek el.

Ismerkedés az Impact Platformmal – videó (tanulóknak)

Személyre szóló tanulási élmény

A tanulók bármikor új, eredményes gondolkodásmódokat és viselkedésmintákat sajátíthatnak el az OnDemand tartalmak segítségével. Amikor a tanulók először lépnek be az Impact Platformba a platform 3 egyszerű kérdéssel fogadja őket, majd a válaszaik alapján ajánl számukra tanulási lehetőségeket. A tanulók másodpercek alatt fedezhetik fel és iratkozhatnak fel az OnDemand tartalmakra, ezután a platform automatikusan és időben elosztva küldi számukra a tanulási elemeket, az on-the-job kihívásokat, és az emlékeztető üzeneteket.

OnDemand folyamatok

Az OnDemand folyamatokat a legfontosabb FranklinCovey megoldások köré építették fel. A tanulási elemek időben elosztva jelennek meg automatikus emlékeztető üzenetekkel.

Rövid OnDemand készségfejlesztők

A rövid OnDemand készségfejlesztők konkrét készségek fejlesztését célozzák. A néhány perc alatt elvégezhető tanulási elemeket 3 hétre elosztva kapják meg a felhasználók.

Villámtanulás

A villámtanulási elemek azonnali megoldást nyújtanak a tanulók sürgető kihívásaira. Ezek a rövid cikkek és mentorvideók kulcskompetenciák fejlesztését célozzák, és könnyen elérhetőek a platformunkon.

Quote PNG

Az Impact Platform 360 fokos felmérése rendkívül könnyen használható és az eredménye célzott fejlődési lehetőségeket jelenített meg a számomra.

— Tanuló, non-profit egészségügyi szervezet

Lépj velünk kapcsolatba! Kérj bemutatót!

Consent
Consent