Adminisztrátori élmény

Az Admin Platform segítségével az adminisztrátorok könnyedén indíthatnak, menedzselhetnek fejlesztési folyamatokat és mérhetik azok eredményét.

Világszínvonalú tartalmak és innovatív technológiai megoldások ötvözése a nagyobb hatás érdekében.  

Az Admin Platformot úgy tervezték, hogy segítse az adminisztrátorokat a tartalmak kezelésében és az eredmények mérésében, valamint abban, hogy használható adatokat nyújtson a stratégiai döntések meghozatalához a tanulás-fejlesztési területen. 

Ismerkedés az Admin Platformmal – videó (adminisztrátoroknak)

Egyszerű

Személyre szabható OnDemand folyamatok létrehozása és tartalmak hozzárendelése

A platform adminisztrátorának sosem volt még könnyebb dolga. Másodpercek alatt hozzárendelhet tartalmakat és személyre szabott OnDemand folyamatokat a tanulókhoz, ráadásul a platform automatikusan küldi az üdvözlő üzeneteket, emlékeztető e-maileket és a 360 fokos felmérést is menedzseli – ezzel biztosítva a tanulók elkötelezettségét és a tanulási kedvük fenntartását. 

Világszínvonalú

Világszínvonalú tartalmak rugalmas megközelítéssel

Alapelvközpontú tartalmaink elősegítik a tanulók készségeinek és képességeinek fejlődését. Többféle modalitásban elérhető fejlesztési folyamatainknak köszönhetően beleértve a jelenléti, élő-online, OnDemand és villámtanulás lehetőséget rugalmasan alakítható, hogy a tanulók melyik úton induljanak el.

Mérhető

Mérhető eredmények

A tanulói aktivitási riportoknak, mutatóknak és statisztikáknak köszönhetően láthatóvá válik a befektetés megtérülése, illetve a különböző stratégiai döntések meghozatalához használható adatok állnak a tanulás-fejlesztési terület rendelkezésére.

Hozzáférhető

Belső tréneri kiképződés

A belső trénerek az Admin Platform segítségével hozzáférnek a tréneri és tanulói anyagokhoz, illetve kiképződhetnek FranklinCovey megoldások tartására.  

Quote PNG

Az Impact Platform lehetővé teszi, hogy adatvezérelt és személyre szabható módon alakítsuk ki a csapataink fejlesztési folyamatait. A csapattagok a 360 fokos felméréssel egy átfogó képet kapnak a készségeikről, majd az eredmények feldolgozása után elköteleződnek a számukra releváns és hasznos készségfejlesztési lehetőségek mellett. A legélvezetesebb, hogy mindezt egy integrált felhasználói élményen keresztül tehetik meg.

— Ian LeBlanc, globális képzés-fejlesztési vezető | OneStream Software

Lépj velünk kapcsolatba! Kérj bemutatót!

Consent
Consent