Folyamatos tanulás

Tudatos alkalmazás a tartós viselkedésváltozásért

Világszínvonalú tartalmaink és technológiai megoldásaink együttesen támogatják a tartós viselkedésváltozást.

Mi, a FranklinCovey-nál hisszük, hogy a tudatos alkalmazás létfontosságú a tartós viselkedésváltozás eléréséhez. Az emberek nem változtatják meg a viselkedésüket pusztán tartalmak fogyasztásával – ehhez tudatos alkalmazásra van szükség.

Könnyen használható platformunk motiválja a tanulókat a tudatos alkalmazásra. Először 360 fokos felmérés elvégzésével kapnak átfogó képet, majd feldolgozzák a készségfejlesztő tartalmakat és a tanultakat biztonságos környezetben gyakorolják, végül pedig a való életben alkalmazzák. 

A FranklinCovey Impact Platform sajátosságai és funkcionalitása megkönnyítik a tudatos alkalmazást: biztosítják a tanulók indulásához szükséges lelkesedést, fenntartják az elköteleződést és a kitartást a hosszabb folyamatokhoz.

On-the-job kihívások

Az on-the-job kihívások arra ösztönzik a tanulókat, hogy a kurzuson tanultakat a való életben alkalmazzák. Ez a beépített társas számonkérhetőség növeli a tanulás hatását.

Automatizált megerősítés

Az automatizált megerősítő e-mailek villámtanulási tartalmakkal támogatják a tanultak elmélyítését. Az automatizálás lehetővé teszi a fenntartható alkalmazást. 

360 fokos felmérés

A 360 fokos felmérés és az önreflexiós folyamat átfogó képet mutat a tanulóknak a jelenlegi helyzetükről. A fejlesztést követő 360 fokos felmérés már célzottan a kiválasztott készségekben történő elmozdulást méri.

OnDemand folyamatok

A több hetes OnDemand folyamatokat a legfontosabb FranklinCovey megoldások köré építették fel. A tanulási elemek időben elosztva jelennek meg automatikus emlékeztető üzenetekkel.

Rövid OnDemand készségfejlesztők

A néhány perc alatt elvégezhető rövid OnDemand készségfejlesztők konkrét készségek fejlesztését célozzák. A tanulási elemeket 3 hétre elosztva kapják meg a felhasználók. 

Villámtanulás

A villámtanulási elemek azonnali megoldást nyújtanak a tanulók sürgető kihívásaira. Ezek a rövid cikkek és mentorvideók kulcskompetenciák fejlesztését célozzák és könnyen elérhetőek a platformunkon.

Quote PNG

Imádom a FranklinCovey programokat, mert lehetővé teszik vezetőink számára, hogy a szervezet minden szintjén közös nyelvet beszéljünk. A közös nyelv és eszközök konzisztens használatának köszönhetően a csapataink még eredményesebbek és a kollégáink még elkötelezettebbek.

— Képzés-fejlesztési vezető, mérnöki vállalkozás

Lépj velünk kapcsolatba! Kérj bemutatót!

Consent
Consent