A csapatvezetők 6 legfontosabb feladata

Kulcsfontosságú gondolatok minden vezetőnek

Az üzleti teljesítményre jelentős hatással vannak a vezetők a szervezet minden szintjén – legyen szó dolgozói produktivitásról és elkötelezettségről, ügyfél-elégedettségről és -hűségről, innovációról vagy pénzügyi eredményekről.

A vezetők munkája – az új, ill. leendő vezetőktől egészen a felső vezetésig – sosem volt nehézségektől mentes, és a jelenkor kihívásai pedig még tovább nehezítik. E szerep sikere mintegy 80%-ban az interperszonális készségeken múlik. Ennek dacára sokakat a szakmai képességei miatt léptetnek elő vezetői pozícióba, anélkül hogy a mások vezetésére és motiválására való készségeket elsajátítanák. Manapság azonban e készségek hiányában a szervezet bármely szintjén elhelyezkedő vezetőknek nehézséget okozhat a csapatvezetés.

A csapatvezetők 6 legfontosabb feladata releváns, gyakorlatorientált anyagok különleges kollekciója, amely felvértezi a vezetőket azzal a szemléletmóddal, valamint készség- és eszköztárral, amelyre szükségük van ahhoz, hogy sikeresen töltsék be mások eredményes vezetésének rendkívüli fontosságú szerepét.

1

Gondolkodj vezetőként!

A csapatvezetés más gondolkodásmódot kíván, mint az egyéni hozzájárulás. Ismerd meg a legfontosabb szemléletváltásokat, amelyekkel a lehető legsikeresebben vezethetsz másokat.

Tudj meg többet!
2

Rendszeresen tarts egyéni megbeszéléseket!

Rendszeres egyéni megbeszélésekkel növeld a csapattagok elkötelezettségét, mélyítsd a nehézségeikkel kapcsolatos megértésedet, és segíts nekik, hogy maguk küzdjék le a kihívásokat!

Tudj meg többet!
3

Állítsd csapatodat az eredményesség útjára!

Tisztázd a csapat céljait és az élerni kívánt eredményeket, valamint delegáld a feladatokat úgy, hogy közben biztosítod a szükséges támogatást a csapat számára!

Tudj meg többet!
4

Alakítsd ki a visszajelzés kultúráját!

Rendszeres visszajelzésekkel erősítsd a csapattagok magabiztosságát és kompetenciáját – és mások visszajelzései által fejleszd a saját teljesítményedet!

Tudj meg többet!
5

Vezesd át csapatodat a változásokon!

Azonosítsd azokat a konkrét lépéseket, amelyekkel segíthetsz a csapattagoknak kiigazodni és áthaladni a változáson, hogy még jobb eredményeket érhessetek el.

Tudj meg többet!
6

Bánj jól az időddel és az energiáddal!

Használd a heti tervezést, hogy a legfontosabb prioritásaidra fókuszálhass, és erősítsd a vezetői eredményességedet az 5 energiaforrás alkalmazásával!

Tudj meg többet!

Bemutatjuk A csapatvezetők 6 legfontosabb feladata programot

Áttekintés

A megoldás a szervezet minden szintjén felvértezi a vezetőket azokkal az alapvető készségekkel és eszközökkel, amelyek révén mind másokkal együttműködve, mind pedig mások munkáját vezetve eredményesen végzik a feladataikat . A képzés egyaránt ideális azok számára, akik nemrég kerültek vezetői szerepbe, és azok számára is, akik már tapasztalt vezetők, de gyakorlatorientált, releváns útmutatást szeretnének, amellyel eredményesen vezethetik és menedzselhetik a csapatukat.

A kutatások és a megoldás

A FranklinCovey jelentős mennyiségű erőforrást fektetett abba, hogy jobban megértse, milyen vezetőkre van szükségük a szervezeteknek a ma és a holnap világában egyaránt. Három gyakori kihívást azonosítottunk:

  1. Az új vezetőknek el szükséges sajátítaniuk mások vezetésének és menedzselésének alapvető készségeit.
  2. A leendő vezetőknek átfogó tudásra és erős interperszonális készségekre van szükségük.
  3. Minden vezető profitálhat abból, ha elsajátítja a vezetés alapvető készségeit.

A csapatvezetők 6 legfontosabb feladata megsokszorozza a vezetők másokra gyakorolt hatását, és felvértezi őket azokkal a készségekkel és eszközökkel, amelyekre a szervezet minden szintjén szükség van – és amelyeket ugyanakkor olyan kevesen sajátítanak el. Ha a szervezetben minden vezető rendelkezik ezekkel a készségekkel, az mások menedzselésének és motiválásának egységes megközelítését eredményezi.

A szolgáltatási csomag tartalma

Résztvevői anyagok:

  • Résztvevői munkafüzet
  • Gyakorlókártyák
  • Választható 12 hetes, e-mailben kiküldött digitális tanulási folyamat

Tréneri anyagok:

  • Virtuális tanúsítvány
  • Tréneri útmutató
  • PowerPoint-diasor beágyazott videókkal

 

Ingyenes útmutató

7 tipp a profi időmenedzsmenthez

A legtöbben túl sok időt töltenek a tűzoltással, és kevés időt a hosszútávú célok megvalósításával.

Ingyenes útmutató

Alkalmazkodjunk a változáshoz: 5 coachingkérdés önmagunkhoz

A vezetők azon képessége, hogy alkalmazkodni tudjon az új és változó helyzetekhez, jelentős hatással van arra, hogy mennyire képes önmagát, csapatát és szervezetét a változásokon keresztül vezetni.

A FranklinCovey kínálta tanulási formák

Ez a képzés a FranklinCovey All Access Pass előfizetéses konstrukció része. Az előfizetés korlátlan hozzáférést biztosít a FranklinCovey minden anyagához – bárhol és bármikor van rájuk szükség.

Élő-online

Dinamikus képzés és fejlesztés bárhonnan elérhető online formában.

Tantermi

Jelenléti alkalmak keretében nyújtott szakértői képzés és fejlesztés.

On Demand

Bárhonnan, bármikor elérhető tartalmak.

Ügyfeleink sikertörténetei

Egészségügy

Nemzetközi sikertörténetünk

Az egyik legrangosabb egészségügyi intézmény nem csupán klinikusnak, de vezetőnek is ki akarta képezni a rezidenseit. A probléma ott volt, hogy nem találtak olyan tantervet, amely átível a rezidensképzés három évén, és tartalmazza a rezidensek által elvárt felsőbb szintű vezetőfejlesztési lehetőségeket is.

OTP CC

A 7 szokás szerepe egy világszínvonalú contact center építésében

Hosszú évek óta a tanulás-fejlesztés elkötelezett hívei: már 2018. október 13. óta All Access Pass ügyfélként dolgoznak a közösségük tanulási kultúrájának megteremtésén.

Liferay

7 szokás valódi átalakító hatása

A Liferay teljesértékű digitális élményt nyújtó platformokat biztosít ügyfeleinek.
A piacukon néhány évente drámai változásokat élnek meg, és tudták, hogy ezeket csakis a kollégáikkal közösen hidalhatják át. Így tudatosan az embereikre kezdtek építeni.

Microsoft

A munka új világa

Végeláthatatlan e-mailek, időrabló apróságok a valóban fontos tennivalók helyett, mindez kommunikációs nehézségekkel.
Cél: Eredményesség növelése a megfelelő időben és minőségben teljesített feladatok által egy közös rendszerben.

Vágj bele még ma! Kérj bemutatót!

Vezetéknév(Kötelező)
Keresztnév(Kötelező)
Add meg a telefonszámod, hogy fel tudjuk venni veled a kapcsolatot!
Kérjük, hogy fejtsd ki miben tudunk segíteni neked vagy a szervezetednek!
Consent(Kötelező)
Consent