5 döntés a kivételes teljesítményért

Mérhető növekedés az egyének, a csapatok és a szervezet teljesítményében.

A lényeg nem az, hogy minden feladatot elvégezzünk, hanem az, hogy a megfelelő dolgokat végezzük el – kiégés nélkül. Az 5 döntés a kivételes teljesítményért® képzés az eredményesség örök érvényű alapelveit ötvözi a modern idegtudományi kutatások eredményeivel, hogy te is képes legyél hatékonyabban kezelni a döntéseidet, a figyelmedet és az energiádat.

A képzés résztvevői megtanulnak alaposan átgondolt, jelentős döntéseket hozni arról, mibe fektessék értékes idejüket, figyelmüket és energiájukat.

Ez nem pusztán az időmenedzsmentről szól. A döntések, a figyelem és az energia megfelelő kezelése együttesen szükséges ahhoz, hogy kiemelkedően eredményessé váljunk.

5 döntés a kivételes teljesítményért: Élve eltemetve

1
Válaszd a fontosat, ne a sürgős irányítson!

Válaszd el a fontosat a sürgőstől, és fejleszd az arra való képességedet, hogy még a figyelemelterelések közepette is fókuszált maradj!

Tudj meg többet!
2
Tedd magasra a lécet, ne fogadd el a középszerűt!

Fejleszd a döntési képességedet egy olyan keretrendszerrel, amely megmutatja, mit jelent a siker a számodra legfontosabb szerepeidben!

Tudj meg többet!
3
Ütemezd a nagy köveket, ne bajlódj a kavicsokkal!

Az apró-cseprő tennivalóid helyett az igazán fontos prioritásaidat helyezd előtérbe tippjeink és eszközeink segítségével. Ezáltal képes leszel megvalósítani a legfontosabb céljaidat.

Tudj meg többet!
4
Urald a technológiát, ne az uraljon téged!

Ne hagyd, hogy a technológia ellened dolgozzon – állítsd a munkád szolgálatába, hogy a produktivitásod motorja lehessen!

Tudj meg többet!
5
Töltődj fel, ne égj ki!

Növeld az energiaszintedet, hogy ezáltal tisztán gondolkodhass, jó döntéseket hozhass, és minden napod eredményesen teljen!

Tudj meg többet!

Kezeld a döntéseidet, a figyelmedet és az energiádat!

Döntésáradat

Korunk ingeráradata akadályoz bennünket a produktivitásban.

Míg régebben naponta csak néhány fontos döntést kellett hoznunk, ma, a korlátlan információ és az azonnali kommunikáció korában arra kényszerülünk, hogy a nap során folyamatosan döntéseket hozzunk. Gyakran nem állunk meg végiggondolni ezeknek a döntéseknek az értékét, csupán reagálunk. A legfontosabb döntéseket így elmulasztjuk.

Támadás a figyelmünk ellen

Egy átlagos irodai dolgozó figyelme mindössze három perc munka után elterelődik. Az agyunk arra van huzalozva, hogy reagáljon a környezeti ingerekre, ez pedig felülírja a tudatos gondolkodásra való képességünket. A fizikai munka korából a mentális munka korába léptünk – és éppen most, amikor a legnagyobb szükségünk lenne az elménkre, az agyunk folyamatosan támadás alatt áll.

Energiaválság

Nagy a nyomás, hogy a figyelemelterelések közepette is jó döntéseket hozzunk – ez pedig kimerítő. Kiégve és alacsony elkötelezettséggel végezzük a munkánkat: nem vagyunk képesek a teljesítményünk legjavát nyújtani, hiába szeretnénk.

Ingyenes útmutató

7 tipp a profi időmenedzsmenthez

Szakemberként fontos, hogy a lehető legtöbb időt a hosszú távú céljaink elérésével töltsük. Az útmutató ebben segít.

Ingyenes útmutató

Alkalmazkodjunk a változáshoz: 5 coachingkérdés önmagunkhoz

A vezetők azon képessége, hogy alkalmazkodni tudjon az új és változó helyzetekhez, jelentős hatással van arra, hogy mennyire képes önmagát, csapatát és szervezetét a változásokon keresztül vezetni.

A FranklinCovey kínálta tanulási formák

Ez a képzés a FranklinCovey All Access Pass® előfizetéses konstrukció része. Az előfizetés korlátlan hozzáférést biztosít a FranklinCovey minden anyagához – bárhol és bármikor van rájuk szükség.

Élő-online

Dinamikus képzés és fejlesztés bárhonnan elérhető online formában.

Tantermi

Jelenléti alkalmak keretében nyújtott szakértői képzés és fejlesztés.

On Demand

Bárhonnan, bármikor elérhető tartalmak.

Ügyfeleink sikertörténetei

OTP CC

A 7 szokás szerepe egy világszínvonalú contact center építésében

Hosszú évek óta a tanulás-fejlesztés elkötelezett hívei: már 2018. október 13. óta All Access Pass ügyfélként dolgoznak a közösségük tanulási kultúrájának megteremtésén.

BT

Cselekedj lokálisan, hass globálisan!

A BT  Magyarország egyik legnagyobb üzleti szolgáltatóközpontja. Stratégiai lokációnak számítanak a nemzetközi szervezeten belül fővárosi és debreceni irodájukkal. Küldetésükként fogalmazták meg, hogy alulról felfelé építkezve alakítsanak ki egy olyan tanulási kultúrát, amely megerősíti az egyéni és szervezeti fejlődés kiemelt szerepét.

Microsoft

Nemzetközi sikertörténet

A Microsoft története bemutatja, hogy a “munka új világában” hogyan lehetünk eredményesebbek a technológia magabiztos kezelésével.

Ecolab

A szervezeti kultúra, amely túléli a vezetőket

Az Ecolab már akkor készen állt a pandémiára, mikor még sejtelmük sem volt a COVID-ról.
Amerikai központú multinacionális vállalat, mely főként higiéniai termékeket és szolgáltatásokat kínál a világ vendéglátó-, intézményi és ipari piacain.

Vágj bele még ma!

Kérj bemutatót!

Vezetéknév(Kötelező)
Keresztnév(Kötelező)
Add meg a telefonszámod, hogy fel tudjuk venni veled a kapcsolatot!
Kérjük, hogy fejtsd ki miben tudunk segíteni neked vagy a szervezetednek!
Consent(Kötelező)
Consent

Hoppá! Az űrlap nem található.