A kiemelkedően eredményes emberek 7 szokása – Alapok

Növeld a dolgozók eredményességét a teljes szervezetben!

A szervezetek sikere a minden szinten erős egyéni teljesítményen múlik, beleértve azokat a dolgozókat is, akik nem vezetők, adminisztratív és egyéni hozzájárulói pozíciókat töltenek be. A kiemelkedő teljesítményhez egységes értékrendre, viselkedési formákra és olyan készségekre van szükség, amelyek összehangolják az egyéni képességeket a szervezeti stratégiával.

Segítsd te is szervezeted tagjait, hogy a legjobbat hozzák ki magukból a frissített 7 szokás – Alapok programmal, amely A kiemelkedően eredményes emberek 7 szokása 4.0 képzés egynapos, bevezető változata. Az élő-online, On Demand és tantermi formában is elérhető képzés bemutatja a 7 szokás alapelveit, paradigmáit és gyakorlatait, kifejezetten a frontvonalban dolgozók igényeihez illeszkedő módon.

A résztvevők megismerik az egyéni eredményesség örök érvényű alapelveit, amelyekkel érettebb gondolkodást és jobb eredményeket érnek el. Megtanulják, hogy a valódi siker belülről kifelé épül.

Quote PNG

A 7 szokás bizonyítottan eredményes módon segíti az egyéni és interperszonális fejlődés folyamatát, amely azonnali, de egyben tartós hatást gyakorol a szervezet működésére.

— Dr. Stephen R. Covey

Proaktív nyelvhasználat

1
szokás: Légy proaktív!

Fókuszálj arra, amire hatással vagy, és amit irányítani tudsz – aztán pedig tedd meg!

Tudj meg többet!
2
szokás: Tudd előre, hová akarsz eljutni!

Határozd meg, mit jelent számodra a siker, és tervezd meg, hogyan éred el!

Tudj meg többet!
3
szokás: Először a fontosat!

Helyezd előtérbe és érd el legfontosabb céljaidat ahelyett, hogy folyamatosan a sürgős dolgokra reagálnál!

Tudj meg többet!
4
szokás: Gondolkodj nyer-nyerben!

Magas bizalmi szintű kapcsolatok építésével növeld az együttműködés eredményességét!

Tudj meg többet!
5
szokás: Először érts, aztán értesd meg magad!

Legyél hatással másokra azzal, hogy valóban megérted a szükségleteiket és a nézőpontjukat!

Tudj meg többet!
6
szokás: Teremts szinergiát!

Törekedj az olyan innovatív megoldásokra, amelyek előnyt kovácsolnak a különbségekből, és minden kulcsérintett javát szolgálják!

Tudj meg többet!
7
szokás: Élezd meg a fűrészt!

Növeld a motivációdat, energiaszintedet és találd meg a munka-magánélet közti egyensúlyt azáltal, hogy rendszeresen időt szánsz a feltöltődésre!

Tudj meg többet!

Az egyéni és a közös győzelem szokásai

Egyéni győzelem

A résztvevők először a jellemüket fejlesztik azáltal, hogy saját maguk vezetésére fókuszálnak, és ezzel egyéni győzelmet aratnak. Teljes mértékben felelősséget vállalnak a döntéseikért, az érzelmi megnyilvánulásaikért, a tetteikért és az eredményeikért. Olyan célokat tűznek ki maguk elé, amelyek összhangban vannak mind a saját, személyes küldetésükkel, mind pedig a csapat és a szervezet perspektívájával, és azt is megtanulják, hogy a valóban fontos – nem csupán a sürgős – dolgokra fókuszálva hogyan valósíthatják meg ezeket a célokat.

Közös győzelem

A résztvevők ezután megtanulják, hogyan arassanak közös győzelmet azáltal, hogy eredményesen működnek együtt másokkal a tartós, hosszú távú fejlődés érdekében. Megtanulják, hogyan gondolkodjanak bőségszemlélettel minden interakció során; hogyan kommunikáljanak eredményesen másokkal azáltal, hogy empatikusan és tisztelettel figyelnek és tesznek javaslatokat; és hogyan teremtsenek szinergiát és találják meg a lehető legjobb megoldásokat.

A résztvevői csomag tartalma

  • 7 szokás – Alapok résztvevői munkafüzet
  • Nagy kövek eszköz
  • 7 szokás összefoglaló kártyák
  • 21 napos gyakorlás

Ingyenes útmutató

Alkalmazkodjunk a változáshoz: 5 coachingkérdés önmagunkhoz

A vezetők alkalmazkodó képessége jelentős hatással van arra, hogy mennyire képes önmagát, csapatát és szervezetét a változásokon keresztül vezetni.

Jelentkezz nyílt tréningre!

A 7 szokás elérhető jelenléti nyílt tréning formájában

A 3 napos nyílt tréning élménye megalapozza az egyéni eredményességet, növeli a produktivitást, egyensúlyt alkot, érett és felelős személyiséget teremt.

A FranklinCovey kínálta tanulási formák

Ez a képzés a FranklinCovey All Access Pass® előfizetéses konstrukció része. Az előfizetés korlátlan hozzáférést biztosít a FranklinCovey minden anyagához – bárhol és bármikor van rájuk szükség.

Élő-online

Dinamikus képzés és fejlesztés bárhonnan elérhető online formában.

Tantermi

Jelenléti alkalmak keretében nyújtott szakértői képzés és fejlesztés.

On Demand

Bárhonnan, bármikor elérhető tartalmak.

Ügyfeleink sikertörténetei

Mississippi Power

Nemzetközi sikertörténet

A történelem egyik legpusztítóbb hurrikánjával is szembe kellett nézniük a Mississippi Power-nél mégis 12 000 fő szárazföldi személyzetet tudtak Észak-Amerikából összehívni, hogy közösen cselekedjenek.

Liferay

7 szokás valódi átalakító hatása

A Liferay teljesértékű digitális élményt nyújtó platformokat biztosít ügyfeleinek.
A piacukon néhány évente drámai változásokat élnek meg, és tudták, hogy ezeket csakis a kollégáikkal közösen hidalhatják át. Így tudatosan az embereikre kezdtek építeni.

BT

Cselekedj lokálisan, hass globálisan!

A BT  Magyarország egyik legnagyobb üzleti szolgáltatóközpontja. Stratégiai lokációnak számítanak a nemzetközi szervezeten belül fővárosi és debreceni irodájukkal. Küldetésükként fogalmazták meg, hogy alulról felfelé építkezve alakítsanak ki egy olyan tanulási kultúrát, amely megerősíti az egyéni és szervezeti fejlődés kiemelt szerepét.

Vágj bele még ma!

Kérj bemutatót!

Vezetéknév(Kötelező)
Keresztnév(Kötelező)
Add meg a telefonszámod, hogy fel tudjuk venni veled a kapcsolatot!
Kérjük, hogy fejtsd ki miben tudunk segíteni neked vagy a szervezetednek!
Consent(Kötelező)
Consent

Hoppá! Az űrlap nem található.