Egy globális, fogyasztási cikkeket gyártó cég csökkenő költségvetés mellett hozta ki a legtöbbet a tanulás-fejlesztési projektjeikből.


Nemzetközi sikertörténetünk.

A szervezet kihívása

Egy globális, fogyasztási cikkeket gyártó óriáscég, történetük során szinte először, negyedévről negyedévre csökkenő bevételekkel és növekvő elbocsátásokkal nézett szembe. Egy belső felmérés kimutatta, hogy nagymértékben csökkent a vezetők megbízhatósága, ami korábban az egyik legtöbbre értékelt tulajdonságuk volt. Az elnök-vezérigazgató az L&D-csapathoz fordult egy olyan vezetésfejlesztési program lehetőségeinek megteremtése kapcsán, amelyben a vezetőknek lehetősége nyílik a szervezeten belüli bizalom megerősítésére.

Elsőnek egy komplex, három hónapos programba kezdtek, amelyen a vezetők virtuálisan vettek részt világszerte. A fő összetevők A bizalom sebessége és a 7 szokás vezetőknek programok voltak, de más megvalósítók is részt vettek – változó költségekkel és színvonallal. A tanulás-fejlesztési csapatnak egyszerűsítenie kellett a tartalmat és csökkentenie a költségeket – mindezt úgy, hogy nem adnak alább az előírt minőségből, sőt: még magasabbra teszik a lécet.


A megoldás

Az ügyfél egy A bizalom sebessége köré épülő képzéssel kezdte a vezetésfejlesztési programot, hamarosan azonban a FranklinCovey All Access Pass minden lehetőségét kiaknázták – további költségek nélkül. A FranklinCovey LiveClicks-felülettel az ügyfél magas színvonalú webináriumokat tartott az alkalmazottaknak világszerte, és tovább csökkentette a költségeket azzal, hogy saját maguk nyomtatták a résztvevői anyagokat.

FranklinCovey All Access Pass®


RÖVID ÁTTEKINTÉS

Iparág: fogyasztási cikkek

Alkalmazottak száma: 10.000+

Lehetőség: Egy cég gyorsan csökkenő bizalmi szintjét a FranklinCovey All Access Pass és LiveClicks-platformjain elérhető szolgáltatásokkal állították helyre

A megoldások amiket használnak:


EREDMÉNYEK

Az ügyfél lényegében az L&D-csapat erőforrásait szerette volna kibővíteni a FranklinCovey szolgáltatásaival. Ennek eredményeként az ügyfél növelte a minőséget, és csökkentette a költségeket azzal, hogy szinte minden, vegyes eredetű korábbi anyagot az All Access Pass tartalmakkal váltott fel – beleértve többféle képzési területet, online learning modulokat, Jhana-cikkeket, virtuális képzéseket és felméréseket is.

Az All Access Pass segítségével az ügyfél gyorsan és hatékonyan képes kielégíteni a központi vezetésfejlesztési programon túlmutató lokális szervezeti igényeket. Az ügyfél kilenc nyelven oktatja az anyagokat, a korábbi webináriumi technológiájukról a fejlettebb LiveClicks-felületre váltott, és túláradóan pozitív visszajelzéseket kap a résztvevőktől – mindezt csökkenő költségvetés mellett.

A FranklinCovey All Access Pass® lehetőséget nyújt, hogy Ön tágítsa befolyásolási körét, elérje üzleti céljait, és fenntartható módon növelje a teljesítményt. Hozzáférést ad a FranklinCovey hatalmas tudástárához, beleértve a tréningek anyagait, a felméréseket, a szükséges eszközöket és segédanyagokat – mindezt tantermi, blended és On Demand formában egyaránt.

További információkért kérjük, keresse FranklinCovey-kapcsolattartóját vagy központi elérhetőségeinket!

KAPCSOLÓDÓ:

A kiemelkedően eredményes emberek 7 szokása
Együttműködés FranklinCovey tanácsadóval