Előadónk voltak:

Balluff-Elektronika Kft.

GRANTIS – Pénzügyi tanácsadó és befektetési szakértő

Ezúton is köszönjük !


FranklinCovey | Learning Zone összefoglaló


EMBER

Az idei évben április 27-én rendeztük meg a Learning Zone eseményünket, hogy számos hasznos információ átadása mellett végre személyesen is találkozhassunk és tanuljunk egymás tapasztalataiból, jó gyakorlataiból.

Az éves All Access Pass ügyfél- és vállalati belső tréneri találkozóink célja továbbra is az, hogy a tartós és eredményes működéseteket támogató technológiát minden ügyfelünk maximálisan ki tudja használni és képessé váljon a szervezet legnagyobb kihívásait megoldani, átütő eredményeket elérni.

Ebben a délelőtt folyamán a Balluff-Elektronika Kft. és a GRANTIS Hungary Zrt. kollégái voltak a segítségünkre, akik többéves, tudatosan felépített fejlesztési folyamataik részleteit osztották meg az érdeklődőkkel.

A Balluff részéről Horváth Boglárka HR vezető és Csille Ildikó képzési és fejlesztési szakértő meséltek arról, hogy egy több, mint 1000 főt foglalkoztató veszprémi gyártó cégként hogyan használják ki az All Access Pass együttműködésünkben rejlő lehetőségeket.
A 2022-ben indult tanulási folyamat részeként, a management mellett a középvezetők és a sorvezetők bevonásával véghez vitt programok:

  • A kiemelkedően eredményes emberek 7 szokása tréning mindhárom vezetői szint részére;
  • A vezető 4 kulcsszerepe tréning a felsővezetők részére;
  • A csapatvezetők 6 legfontosabb feladata a középvezetők részére.

Az AAP ondemand modulok segítségével olyan blended learning folyamatot valósítottak meg, amelyben kiemelt szerepet kap az implementáció, a tanultak beépülésének magas szintű támogatása. Ebben kiemelt szerepe van a tavalyi évben kiképződött 5 vállalati belső trénerüknek is. Boglárka és Ildikó a 2023-as fejlesztési terveik részeként ennek a megszerzett tudásnak a mélyítését, megszilárdítását emelte ki.

A délelőtt második felében szintén egy tudatosan kialakított fejlesztési folyamatot ismerhettünk meg a GRANTIS jóvoltából, amelyről Sebestyén András vezérigazgató és Nagy Krisztina vezérigazgatói asszisztens mesélt részletesebben. A 80 főt foglalkoztató budapesti központú pénzügyi tanácsadó szervezet a Balluffhoz hasonlóan 2022-ben indult, többéves AAP együttműködés keretében valósítja meg fejlesztési terveit. A tavalyi évtől az felsővezetői, operatív vezetői és senior tanácsadói kör bevonásával online elemekkel támogatott blended learning folyamat keretében kezdődött meg a munka A kiemelkedően eredményes emberek 7 szokása programmal.  Az ügyvezető példamutató és a fejlődést támogató szerepe a kezdetektől fontos szerepet játszik abban, hogy a kollégák elköteleződése is magas szintű legyen. A tréneri szerepeken András egy senior tanácsadó kollégájával osztozik, mindketten belső indíttatásból vállalták, hogy vállalati belső trénerként is támogassák a fejlesztési folyamataikat. A GRANTIS kiemelte, hogy a VBT munkára egy különálló szerepként, különálló javadalmazással tekintenek a szervezetben, a kiképződési lehetőség pedig továbbra is önkéntes alapon működik.


TARTALOM

A Learning Zone délutáni programja a megszokott módon a belső ügyfeleinknek szólt, ahol elsőként a vállalati belső trénereinknek készített tréneri kulcsfolyamatunkat mutattuk be részletesebben.

A FranklinCovey által kialakított VBT kiképződési folyamat és a hozzá tartozó tréneri támogató eszközök eddig is lehetővé tették, hogy egy szervezeten belül bármely kolléga képessé váljon egy választott programban való kvalifikációhoz – a kulcsfolyamat erre a meglévő tudásra építkezve ad fejlődési lehetőséget minden vállalati trénerünk számára.  Az elkészült anyag időközben több csatornán is kommunikálásra került a VBT-k felé.

Készültünk még hívókérdés segítő kártyákkal, amiket a FranklinCovey tréningeken tudtok használni.


TECHNOLÓGIA

A nap zárásaként az All Access Pass portál kapcsán történő változásokat vezettük fel. Ahogy a világ tanulási szokásai is folyamatosan változnak, úgy igyekeznek az igényekhez adaptálódni a támogató platformok is. Nincs ez másként nálunk sem, az elmúlt évek megfigyeléseire építkezve a FranklinCovey All Access Pass-t hamarosan egy új, a viselkedésváltozást középpontba állító tanulási platformja váltja majd fel. A változás a meglévő tartalmaink és eszközeink mellett számos új támogatási lehetőséget is biztosít majd, melyről minden AAP ügyfelünket is folyamatosan tájékoztatni fogunk.


További információért keresd FranklinCovey-kapcsolattartódat!