Változáskezelés

Vértezd fel a csapatokat olyan gondolkodásmóddal és készségekkel, amelyek segítségével eredményesen tudnak megbirkózni a változásokkal!

Add meg az egyéneknek a lehetőséget arra, hogy bátran álljanak a változás elébe!

Minden szervezet életében adódnak változásokkal teli időszakok. Akár egy proaktív vállalati stratégia részeként, akár külső erőkre reagálva történnek az átalakulások, egy dolog biztos: a siker alapja, hogy a csapatok eredményesen tudják kezelni ezeket a változásokat.

Számos szervezet a változásokkal szembesülve kizárólag a munkafolyamatokra összpontosít. A folyamatok persze fontosak, de végső soron az emberek azok, akik a változást megvalósítják. A megfelelő megközelítéssel az emberek magabiztosan vehetik kezükbe a szervezeti változásokat. Amint megismerik a változás kiszámítható mintázatát, képesek lesznek a bizonytalanságot önmaguk és a csapat fejlődésének lehetőségévé alakítani.

A FranklinCovey alapelveken nyugvó tartalmai, szakértő tanácsadói és innovatív technológiája olyan eszközökkel vértezik fel az egyéneket, amelyekkel sikeresen kezelhetik és vihetik sikerre a szervezeti változásokat.

A változás kezeléséhez szükséges kulcskészségek

A rugalmasság és a nyitottság olyan kulcsfontosságú készségek, amelyekre minden csapattagnak szüksége van a változások eredményes kezeléséhez.

Alkalmazkodóképesség

Egyéni hozzájárulóként is eredményesen kezeljük a változásokat.

Ingyenes útmutató

Alkalmazkodjunk a változáshoz: 5 coachingkérdés önmagunkhoz

A vezetők azon képessége, hogy alkalmazkodni tudjon az új és változó helyzetekhez, jelentős hatással van arra, hogy mennyire képes önmagát, csapatát és szervezetét a változásokon keresztül vezetni.

Ingyenes útmutató

100+ kérdés a 1-on-1-okhoz

Általános az az elgondolás, hogy a vezetők azért tartanak személyes találkozókat, hogy figyelemmel kísérjék az emberek fejlődését.

A tanulási folyamat ereje

A tartós viselkedésváltozás belülről indul – a magja az, akik vagyunk, és ahogyan látjuk a világot. Ebből fakad az, ahogyan végezzük a munkánkat, és ahogyan másokat vezetünk. A FranklinCovey Impact Journey-k ötvözik világszínvonalú tartalmainkat, tapasztalt szakértőink tudását, illetve a szemlélet- és viselkedésváltozást támogató dinamikus platformunk lehetőségeit.

Ízelítő egy tanulási folyamatunkból:

Kezeld eredményesen a változásokat!

 • 01 Élő-online képzés

  Vezessük át magunkat a változásokon!

  A változás mindenütt jelen van, és gyorsabban történik, mint valaha. Az első modul segít abban, hogy jobban megértsd a változásokat, és eredményesebben tudd kezelni azokat a munkahelyeden és a magánéletedben egyaránt.

  Időtartam: 120 perc

 • 02 10 perces gyakorlat

  Mérd fel, mi a változásra adott legjellemzőbb reakciód!

  Mit gondolsz a változásról? Hogy elkerülhetetlen? Stresszt okoz? Izgalmas? Lehetőség a fejlődésre? Ebben a háromrészes felmérésben többet tudhatsz meg az attitűdjeidről, reakcióidról és viselkedésformáidról.

  Időtartam: 10 perc

 • 03 Mikrotanulás

  Túl sok egyidejű változás

  Mit tehetünk, ha a vállalat nagyobb mértékben és gyorsabban változtat, mint amit kezelni tudunk? Nos – többet, mint gondolnánk!

  Időtartam: 5 perc

 • 04 Videó

  3 kérdés, amellyel serkenthetjük a változást követő innovációt

  Minden változás új lehetőségeket hoz. Marché Barney, a FranklinCovey tanácsadója megosztja, hogyan ismerhetjük fel és aknázhatjuk ki ezeket a lehetőségeket.

  Időtartam: 3 perc

 • 05 Excelerator-modul

  1. szokás: Légy proaktív!®

  A világon minden a reaktivitás felé terel minket. Az inger és a válasz között azonban van egy rés, amelyben kezünkbe vehetjük az irányítást – egy pillanat, amelyben proaktívan megválaszhatjuk a választ.

  Időtartam: 30-60 perc

 • 06 InSight-modul

  Nagy kövek

  Nehéz mindent belezsúfolni az életünkbe – de jóval könnyebbé válik, ha a legfontosabb prioritásainkra, tehát a nagy köveinkre fókuszálunk.

  Időtartam: 10 perc

Segítsd a munkavállalókat a munkahelyi változásokkal való megküzdésben!

Kérj bemutatót!

Vezetéknév(Kötelező)
Keresztnév(Kötelező)
Add meg a telefonszámod, hogy fel tudjuk venni veled a kapcsolatot!
Kérjük, hogy fejtsd ki miben tudunk segíteni neked vagy a szervezetednek!
Consent(Kötelező)
Consent