7 szokás

a kiemelkedően eredményes emberekért

Egyéni fejlődés

Nem számít, mennyire kompetens valaki: nem fog tudni tartós és hosszú távú sikert elérni, ha nem képes eredményesen vezetni saját magát, hatással lenni másokra, elkötelezni őket, és együttműködni velük, emellett pedig folyamatosan fejleszteni és megújítani a képességeit. Ezek az elemek alkotják a személyes, valamint a csapat- és szervezeti eredményesség magvát.

Hogyan csináljuk?

Egyéni eredményesség

Sajátítsd el az érett gondolkodás, a nagyobb produktivitás és az önmenedzselés készségeit! Gondos tervezéssel valósítsd meg a kulcsfontosságú prioritásaidat! A kiemelkedően eredményes emberek 7 szokása az egyéni eredményesség bizonyítottan működő alapja.

Csapateredményesség

Fejleszd az elkötelezettséget, a munkamorált és az együttműködést a csapaton belül! A csapat kommunikációs és kapcsolatépítő készségei magasabb szintre lépnek a 7 szokás elsajátítása révén.

 

Stephen R. Covey könyve, A kiemelkedően eredményes emberek 7 szokása, máig bestseller – azon egyszerű oknál fogva, hogy nem az aktuális trendeken vagy populárpszichológián alapul, hanem az igazságosság, az integritás, az őszinteség és az emberi méltóság örök érvényű alapelveire helyezi a fókuszt.

 

1. szokás: Légy proaktív!

Fókuszálj arra, amire hatással vagy, és amit irányítani tudsz – aztán pedig tedd meg!

2. szokás: Tudd előre, hová akarsz eljutni!

Határozd meg, mit jelent számodra a siker, és tervezd meg, hogyan éred el!

3. szokás: Először a fontosat!

Helyezd előtérbe és érd el legfontosabb céljaidat ahelyett, hogy folyamatosan a sürgős dolgokra reagálnál!

4. szokás: Gondolkodj nyer-nyerben!

Magas bizalmi szintű kapcsolatok építésével növeld az együttműködés eredményességét!

5. szokás: Először érts, aztán értesd meg magad!

Legyél hatással másokra azzal, hogy valóban megérted a szükségleteiket és a nézőpontjukat!

6. szokás: Teremts szinergiát!

Törekedj az olyan innovatív megoldásokra, amelyek előnyt kovácsolnak a különbségekből, és minden kulcsérintett javát szolgálják!

7. szokás: Élezd meg a fűrészt!

Növeld a motivációdat, energiaszintedet és találd meg a munka-magánélet közti egyensúlyt azáltal, hogy rendszeresen időt szánsz a feltöltődésre!

Első lépés a kiválóság felé

A viselkedésváltozás belülről indul, a magja az, akik vagyunk, és ahogyan látjuk a világot. Ebből fakad az, ahogyan végezzük a munkánkat, és ahogyan másokat vezetünk. A vezetők és a csapatok olyan fejlesztési folyamatokban vesznek részt, amelyek újra és újra kivételes eredményekhez segítik őket.

Érdekel hogyan?

A vezetői kiválóság fejlesztésén, az eredményes csapatok építésén és egy magas bizalmi szintű kultúra létrehozásán együtt dolgozunk az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt., új nevén Alfa Vienna Insurance Group Biztosító Zrt.-vel.

Online programunkon 2023. szeptember 29.-én (9.00-10.30) bemutatják náluk hogyan zajlik egy ilyen összetett blended folyamat.

www.franklincovey.hu/valodi-eredmenyek

Csatlakozz!

Olyan vezetőknek, HR és LnD szakembereknek, akiket inspirál egy valódi fejlesztési folyamatba betekintést kapni olyanoktól, akik már ráléptek a tartós eredményesség felé vezető útra.

Ismerj meg egy olyan szervezetfejlesztési folyamatot, amelynek célja a valódi, tartós, kollektív viselkedésváltozás a kiemelkedő eredmények elérése érdekében!

 

Hogyan dolgozunk?

A partnerünk szemén keresztül ismerheted meg a FranklinCovey folyamatokat, tartalmakat. Betekintést nyerhetsz abba, hogy az üzleti vezetőik és LnD szakembereik miként tekintenek a fejlesztési folyamatra, valamint mesélnek az All Access Pass nyújtotta blended lehetőségek szervezetükre gyakorolt hatásáról.

Miért érdemes ezt a FranklinCovey-tól hallanod?

A FranklinCovey 200 millió dollárt fektett a kutatás-fejlesztésbe, hogy segítsünk tartós viselkedésváltozást elérni a szervezetek hosszú távú sikeressége érdekében.

Regisztrálj az online programra!

2023. szeptember 29. (9.00-10.30)

Vezetőknek, HR és LnD szakembereknek kifejezetten ajánlott téma. Kérjük, ha tanácsadóként dolgozol, erre az alkalomra ne jelentkezz!

A program ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött.

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire nem kaptál választ az oldalon, akkor írj nekünk az office@franklincovey.hu címre, örömmel segítünk!

Regisztráció alábbi űrlap kitöltésével lehetséges

Vezetéknév(Kötelező)
Keresztnév(Kötelező)
Add meg a telefonszámod, hogy fel tudjuk venni veled a kapcsolatot!
Consent(Kötelező)
Consent

Hoppá! Az űrlap nem található.