A kultúrafejlesztés folyamata Aegon / Alfa Biztosítónál

ingyenes online programunk felvétele letölthető

Tekintsünk új szemmel a fejlesztési folyamatokra

A munkatársak mind egyénileg, mind kollektíven olyan viselkedésváltozásokat érnek el, amelyek drámai fejlődést eredményeznek. Együttesen képessé válnak az adott szervezet legnagyobb kihívásait teljesíteni.

Aegon = Alfa

Partnerünk, az Aegon Biztosító a hazai biztosítási piac egyik kiemelkedő szereplője. Több mint 1 millió ügyfele számára kínál élet- és vagyonbiztosítási valamint önkéntes nyugdíjpénztári szolgáltatást. Évente több mint 264 ezer káreseményben nyújt segítséget ügyfeleinek több mint 1000 alkalmazottja valamint közel 1700 fős tanácsadói hálózata révén. 2023 augusztus 1-jétől már Alfa Biztosító néven folytatja tevékenységét.

Első lépés a kiválóság felé

A tartós viselkedésváltozás belülről indul – a magja az, akik vagyunk, és ahogyan látjuk a világot. Ebből fakad az, ahogyan végezzük a munkánkat, és ahogyan másokat vezetünk. A vezetők és a csapatok olyan fejlesztési folyamatokban vesznek részt, amelyek újra és újra kivételes eredményekhez segítik őket.

 

Érdekel hogyan?

A vezetői kiválóság fejlesztésén, az eredményes csapatok építésén és egy magas bizalmi szintű kultúra létrehozásán együtt dolgozunk az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt., új nevén Alfa Vienna Insurance Group Biztosító Zrt.-vel.

Online programunkon azt mutatják be, hogy náluk hogyan zajlik egy ilyen összetett blended folyamat.

Kinek hasznos ez a felvétel?

Olyan vezetőknek, HR és L&D szakembereknek, akiket inspirál egy valódi fejlesztési folyamatba betekintést kapni olyanoktól, akik már ráléptek a tartós eredményesség felé vezető útra.

Ismerj meg egy olyan szervezetfejlesztési folyamatot, amelynek célja a valódi, tartós, kollektív viselkedésváltozás a kiemelkedő eredmények elérése érdekében!

Hogyan dolgozunk?

A partnerünk szemén keresztül ismerheted meg a FranklinCovey folyamatokat, tartalmakat.

Betekintést nyerhetsz abba, hogy az üzleti vezetőik és L&D szakembereik miként tekintenek a fejlesztési folyamatra, valamint mesélnek az All Access Pass nyújtotta blended lehetőségek szervezetükre gyakorolt hatásáról.

Miért érdemes ezt a FranklinCovey-tól hallanod?

A FranklinCovey 200 millió dollárt fektett a kutatás-fejlesztésbe, hogy segítsünk tartós viselkedésváltozást elérni a szervezetek hosszú távú sikeressége érdekében.

Töltsd le a felvételt!

A letöltés ingyenes, az űrlap kitöltésével érhető el.

Tanácsadók és tanácsadó szervezetek nem használhatják az általunk átadott tudást sajátjukként.

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire nem kaptál választ az oldalon, akkor írj nekünk az office@franklincovey.hu címre, örömmel segítünk!

A felvétel letöltése az alábbi űrlap kitöltésével lehetséges

Vezetéknév(Kötelező)
Keresztnév(Kötelező)
Add meg a telefonszámod, hogy fel tudjuk venni veled a kapcsolatot!
Consent(Kötelező)
Consent

Hoppá! Az űrlap nem található.