Értékesítésfejlesztés

Képezz olyan értékesítési vezetőket, akik kiválóan viszik a folyamatokat, tartós kapcsolatokat építenek ki, és minden negyedévben újra és újra elérik a növekedési célokat!

Emeld a következő szintre csapatod értékesítési teljesítményét!

A sikeres értékesítői megközelítés tudomány és művészet kifinomult ötvözete. Az értékesítési csapatoknak adatvezérelt stratégiára és jól definiált folyamatokra van szükségük, amelyek egyértelmű célokat, méréseket és elemzést alkalmaznak annak megértéséhez, hogy mely potenciális ügyfelek vásárolnak a legnagyobb valószínűséggel. Ugyanakkor ápolniuk szükséges az egyéni kapcsolatokat és a bizalmat is, hogy új üzleteket köthessenek, és további lehetőségeket nyithassanak a meglévő ügyfelekkel. A csapatok gyakran kiválóan teljesítenek az értékesítés ezen aspektusainak egyikében, míg a többiben alulmaradnak – ezek a hiányosságok pedig negatív hatással lehetnek az üzleti eredményekre.

A csapat teljesítménye végső soron az értékesítési vezetőn múlik. Amikor a vezetők felismerik csapatuk kiaknázatlan potenciálját és fejlődési lehetőségeit, akkor az új tanulságok és gyakorlatok bevezetésével magasabbra teszik a lécet saját maguk és munkatársaik számára is.

Az értékesítési csapat folyamatainak és megközelítésének fejlesztése segíteni fog a szervezetnek újra és újra elérni növekedési céljait. A FranklinCovey alapelvekre épülő tartalmai és kipróbált megvalósítási rendszere képessé teszi az értékesítési vezetőket arra, hogy teljes mértékben felszabadítsák a csapatban rejlő potenciált, és hosszú távon is sikeresebbé tegyék a szervezetet.

Az eredményes értékesítéshez szükséges kulcskészségek

A legjobb értékesítési vezetők tudják, hogyan azonosítsák az ideális ügyfeleket, hogyan közelítsék meg az üzleteket stratégiai, tanácsadói gondolkodásmóddal, és hogyan alakítsák az érdeklődőket ügyfelekké.

Stratégiai szemléletű kapcsolódás

Rendszerszerű megközelítést alkalmazunk az ügyfélszerzésben.

A szükségletek feltárása

Megtanuljuk, hogyan építsünk tanácsadói kapcsolatokat jelenlegi és jövőbeli ügyfeleinkkel annak érdekében, hogy stratégiai lehetőségeket teremtsünk.

Az üzlet megkötése

Értékesítési mutatóinkat a csúcsteljesítők szemléletének és készségeinek alkalmazásával növeljük.

Ingyenes útmutató

Vezessünk értő figyelemmel: 9 tipp tartalmas beszélgetések vezetéséhez

A legjobb kommunikációs készséggel rendelkezők nem csak kiváló szónokok, de nagyszerű hallgatók is.

Ingyenes útmutató

5 mód arra, hogyan többszörözzük meg a csapat természetes géniuszát

Mindenkiben van egy természetes géniusz. A titok abban rejlik, hogy hogyan férhetünk hozzá.

A tanulási folyamat ereje

A tartós viselkedésváltozás belülről indul – a magja az, akik vagyunk, és ahogyan látjuk a világot. Ebből fakad az, ahogyan végezzük a munkánkat, és ahogyan másokat vezetünk. A FranklinCovey Impact Journey-k ötvözik világszínvonalú tartalmainkat, tapasztalt szakértőink tudását, illetve a szemlélet- és viselkedésváltozást támogató dinamikus platformunk lehetőségeit.

Ízelítő egy tanulási folyamatunkból:

A csőben lévő lehetőségek

 • 01 Élő-online képzés
  Segítsük partnereinket sikerre: Feltárás – A lehetőségek minősítése

  Bővítsd kapcsolataid körét nagyobb és stratégiai jelentőségű lehetőségekkel, miközben a megfelelő ügyletekre fókuszálsz, és kifejleszted magadban a csúcsteljesítők gondolkodásmódját és készségeit!

  Időtartam: 1 nap

 • 02 Eszköz
  A lehetőségek minősítése – Gyakorlókönyv

  A résztvevők a gyakorlatba ültetik át a tanult alapelveket úgy, hogy közben gyakorolják és teljes mélységükben alkalmazzák őket.

  Időtartam: 60 perc

 • 03 Coaching
  Elszámoltathatósági megbeszélések

  A résztvevők az értékesítési vezetőiknek és/vagy a kollégáiknak történő rendszeres beszámolókon keresztül gondoskodnak saját elszámoltathatóságukról.

  Időtartam: 30 perc

Segítsd az értékesítési csapatodnak munkájuk legjavát nyújtani!

Kérj bemutatót!

Vezetéknév(Kötelező)
Keresztnév(Kötelező)
Add meg a telefonszámod, hogy fel tudjuk venni veled a kapcsolatot!
Kérjük, hogy fejtsd ki miben tudunk segíteni neked vagy a szervezetednek!
Consent(Kötelező)
Consent

Hoppá! Az űrlap nem található.