FranklinCovey megoldásai tartós hatást és értéket biztosítanak olyan ügyfelek számára, akik eredményeik hosszútávú megtartása és növelése mellett munkatársaik személyes és vezetői készségeit is fejleszteni szeretnék.

A kiemelkedően eredményes emberek 7 szokása 3 napos nyílt tréning

ÉLD MEG A 7 SZOKÁST: HOZZON KIEMELKEDŐ VÁLTOZÁST AZ ÉLETEDBEN!

A világ első számú személyes vezetői fejlesztési és képzési programjaként ismert A kiemelkedően eredményes emberek 7 szokása, az eredményesség örökérvényű alapelveit a mai gyakorlatok és a modern technológiához igazítja. A 7 szokás program 4.0 verziója új videókat, folyamatokat és eszközöket kínál, amelyek segítenek megélni és alkalmazni a 7 szokást személyes és szakmai életben egyaránt.

________________________________

A világ egyik legnépszerűbb szemléletformáló programja, amely Stephen R. Covey bestsellere alapján dolgozza fel az emberi eredményesség örök érvényű alapelveit. A FranklinCovey cég „A kiemelkedően eredményes emberek 7 szokása” című programjának 3 napos nyílt tréning élménye megalapozza az egyéni eredményességet, növeli a produktivitást, egyensúlyt alkot, érett és felelős személyiséget teremt.

Szokásaink óriási hatást gyakorolnak életünkre. Meghatározzák eredményességünk vagy eredménytelenségünk mértékét. A kiemelkedően eredményes emberek 7 szokása képzés célja, hogy segítsen valódi eredményességgel élni életünket. A szokások elsajátítása olyan egyéni és interperszonális fejlődést tesz lehetővé, amelynek hatása nemcsak azonnali, de tartós is.

 

Ismerd meg a 7 szokás programot!

Lehetünk bármily kompetensek, nem fogunk tudni fenntartható sikert elérni, ha nem vagyunk képesek önmagunk eredményes vezetésére, mások megnyerésére és lelkesítésére, ill. saját tudásunk és képességeink folyamatos fejlesztésére és megújítására – ezek a személyes, csapat- és szervezeti szintű eredményesség alapfeltételei.

A kiemelkedően eredményes emberek 7 szokása – Szemléletformáló program ötvözi az eredményesség örök érvényű alapelveit a modern technika és gyakorlat vívmányaival.

A program 4.0 változata egy teljesen új szintre emeli a 7 szokást hatását. Még több eszközzel, gyakorlattal segít az élet több területén – több videó, hatékony gyakorlatok, gyakorló és tanuló kártyákkal teszi eredményessé a mindennapokat.

 

A ma legjobban teljesítő munkatársak 70% -a nem rendelkezik azokkal a tulajdonságokkal, melyek a jövőbeli szerepeik betöltéséhez szükségesek. – FranklinCovey-tanulmány

A FranklinCovey modern és nagy hatású eszköztára olyan keretrendszert hoz létre, amely elősegíti a szervezeti alapértékek megteremtését és megerősödését – így a kiemelkedően eredményes kultúra kialakítását a 7 szokás alapjaival.

 

Amit megtanulhatsz a 7 szokás által:

  • Érettséget, nagyobb teljesítményt és önmagunk eredményesebb irányítását eredményezi.
  • Fókusz és a gondos tervezés által segíti a kulcsprioritások megvalósítását.
  • Növeli az egyének aktivitását, elkötelezettségét és együttműködését.
  • Fejleszti a kommunikációs képességeket és erősíti a kapcsolatokat.
  • Olyan keretrendszert hoz létre, amely elősegíti az alapértékek megteremtését és megerősödését és kiemelkedően eredményes kultúra kialakítását.
  • Olyan – jelenlegi és potenciális – vezetőket fejleszt, akik nemcsak szakértelemmel, de kiváló jellemmel is bírnak.
  • Nem csak az résztvevők életét változtatja meg, de magán a kultúrán is ott hagyja nyomát.

 

KINEK ÉRDEMES RÉSZTVENNIE?

Bárki, aki szeretné megtanulni, hogyan alkalmazza a eredményesség erejét a nagyobb siker érdekében a szakmai és a magánéletében, valamint elégedettebb szeretne lenni azzal, amit nap mint nap elér.

 


 

Minden FranklinCovey szakértőnk képzett 7 szokás tanácsadó, mert ez alapozza meg tanítási módszereinket.
Dr. Stephen R. Covey világszerte elismert vezetőfejlesztés szakértő nemzetközi bestsellere A kiemelkedően eredményes emberek 7 szokása c. könyvét a 10 legbefolyásosabb vezetői könyvének egyikeként tartja számon a Forbes magazin és egyben a történelem legnépszerűbb hangoskönyve.

 


 

A PROGRAM IDŐPONTJA:
2024. május-június (szervezés alatt)

PROGRAM VEZETŐJE:
Szervezés alatt.

HELYSZÍN:
Budapest (szervezés alatt)

ÁR: 390.000Ft + ÁFA / fő / 3 nap
Minden nap reggel 9 órától 17 óráig. Az ár tartalmazza a 3 napos programot, munkafüzetet és az ellátást.*

*(Reggel bekészítés és kávé, tea, frissítők. Délben ebéd. Délután bekészítés és kávé, tea, frissítők.)

Jelenleg nem tart a regisztráció. Ha érdekel a képzés, de további információra van szükséged, akkor keress minket!

Kérdésed van? Jeleznéd az érdeklődésed? Keress minket az alábbi űrlap kitöltésével!

Jelezd az érdeklődésed az űrlap kitöltésével:

Az űrlap kitöltése és elküldése nem von részvételi kötelezettséget maga után.

Vezetéknév(Kötelező)
Keresztnév(Kötelező)
Add meg a telefonszámod, hogy fel tudjuk venni veled a kapcsolatot!
Kérjük, hogy fejtsd ki miben tudunk segíteni neked vagy a szervezetednek!
Consent(Kötelező)
Consent