Esther Ying

Coach, tréner, tanácsadó

Esther 2023-ban csatlakozott a FranklinCovey Magyarország csapatához, aktívan hozzájárulva a szervezet küldetéséhez, mint tréner, tanácsadó és coach. Angolul, magyarul és mandarinul beszél, így képes megszólítani és kapcsolatot kiépíteni különböző kulturális hátterű közösségekkel.

Multikulturális facilitátorként ötvözi a keleti és nyugati szemléletmódtapasztalatait, elősegítve a globális gondolkodásmód kialakítását. Támogatja azt a fajta transzformatív tanulást, ami hatásos a kognitív, érzelmi és lelki szinteken is, ezzel olyan viselkedésváltozásokat idézve elő, amelyek a szakmai és a magánéletben is eredményesek.

Eddigi karrierje során lehetősége volt különböző iparágakat támogatni, mint például a luxuscikk-kereskedelem (pl. Prada, Ferragamo), a gyógyszeripar (pl. Novartis), a gyártás (pl. Hero, Komatsu), valamint a reklám- és médiaipar területén (pl. Wavemaker).

Szakterületéhez tartozott a vezetői készségek, az értékesítési technikák és a vállalati kultúra fejlesztése, valamint az empátia, a változásmenedzsment és a coaching készségek fejlesztése.

***

Linkedin