THE HAPPY SECRET TO BETTER WORK

TED videó ajánlónk

Azt mondjuk, hogy ahogyan látjuk a világot, meghatározza a cselekvésünket és a cselekvésünk az elért eredményeket. Ez folytatódik az eredményből fakadó látásmóddal és így tovább. Az itt figyelmetekbe ajánlott angol nyelvű TED videó jól kapcsolódik ehhez a központi franklincovey-s gondolathoz.

„The happy secret to better work”:

We believe we should work hard in order to be happy, but could we be thinking about things backwards? In this fast-moving and very funny talk, psychologist Shawn Achor argues that, actually, happiness inspires us to be more productive.


5 DÖNTÉS

könyvajánlónk

Vezetőként tudnod kell rövid idő alatt jól dönteni? E kötet szerzői a FranklinCovey szakértői, akik egy gyakorlatias megközelítésen, az 5 döntés módszerén át vezetnek el a kivételes teljesítményhez.

https://www.uzletikonyv.hu/5-dontes-franklin-covey


„Az 5 döntés című könyv által csökken a stressz az életedben. A napi huszonnégy órás elérhetőség világában képes leszel eldönteni, hogy mik azok a dolgok, amikkel érdemes foglalkoznod, ahelyett hogy megpróbálnál mindent megcsinálni. Ezek a módszerek hozzásegítenek, hogy napjaid az értékteremtés sikerélményével érjenek véget.” 

Kevin Turner, operatív igazgató
Microsoft

Egy nagyvállalat topmenedzsereként és anyaként kialakult az az érzésem, hogy folyamatosan árral szemben úszom. Mikor alkalmazni kezdtem az 5 döntést, nagyszerű eredményeket értem el, így lehetővé vált, hogy több időt töltsek a családommal, coacholjam a csapatom tagjait, és az egészségemet is rendbe tudtam tenni.

Tabetha Taylor, oktatási és fejlesztési igazgató
AutoTrader

„Az életben rátalálunk néha egy-egy paradigmaváltó dologra – valami olyasmire, ami radikálisan megváltoztatja látásmódunkat és eredményeinket. Az 5 döntés című könyv hatására ismét paradigmaváltáson estem át! A könyv nagyszerűsége az azonnali alkalmazhatóságában rejlik.

Jeff Hill, nemzetközi értékesítési vezérigazgató
Team BeachBody

„Az 5 döntés gyakorlatias megközelítése ahhoz is hozzájárul, hogy vezetőként olyan szervezeti kultúrát alakíts ki, ahol az emberek a tőlük telhető legmagasabb szinten teljesítenek. Olvasd el a könyvet, és segíts a munkatársaidnak, hogy a megfelelő dolgokkal foglalkozzanak!”

Ken Blanchard, az Egyperces menedzser társszerzője