Két napos, jelenléti nyílt tréning

A FranklinCovey megoldásai tartós hatást és értéket biztosítanak olyan ügyfelek számára, akik eredményeik hosszútávú fenntartása mellett munkatársaik személyes és vezetői készségeit is fejleszteni szeretnék.


Számos szervezet a munkafolyamatokra helyezi a fókuszt, amikor változáson megy keresztül. A sikeres változáshoz azonban ennél többre van szükség – hiszen a változást az emberek viszik sikerre.

Emberi természetünkből adódóan arra vagyunk huzalozva, hogy a túlélésünk érdekében erős reakciót adjunk a változásra – amitől a változást gyakran nehézségként vagy fenyegetésként éljük meg. A sikeres vezetők bevonják az embereket a változásba, aminek eredményeként képesek lesznek lehetőséget teremteni.

Bár minden változás egyedi, létezik egy kiszámítható mintázat, amelyet követnek. Ha megértjük ezt a mintázatot, és kifejlesztjük azokat a készségeket, amelyekkel sikeresen tájékozódni tudunk benne, akkor még a legnagyobb kihívást jelentő szakaszokban is képesek leszünk tudatosan eldönteni, hogyan haladjunk tovább.

Ha felismerjük, hogy a változás kiszámítható mintázatot követ, képesek leszünk megtanulni kezelni a reakcióinkat, és megérteni, hogyan igazodhatunk el a változás labirintusában mind gyakorlati, mind érzelmi oldalról. Ez pedig lehetővé teszi számunkra, hogy még a legnagyobb kihívást jelentő helyzetekben is tudatosan jelöljük ki a következő lépéseket.


 

MEGOLDÁSUNK:

 • Fejleszteni az egyéni magabiztosságot a változási folyamat során.
 • A változások emberi oldalának megismerésével eredményesebben átvezetni a csapatot a változásokon.
 • Optimalizálni a változáskezelési folyamatokat.

A FranklinCovey kínálatában A Változás: Hogyan teremtsünk lehetőséget a bizonytalanságból? képzés többféle formában elérhető, többek közt élő-online, On Demand és tantermi formában is. A képzés önálló keretrendszerként, illetve más változáskezelési folyamatok részeként is alkalmazható.


A személyes nyílt tréning utat mutat arra, hogyan tudod átvezetni a munkatársakat és a szervezeted a változásokon, illetve képes leszel optimalizálni a változáskezelési folyamatokat!

A 2 napos nyílt tréningen:

 • Elkészíted a teljesen személyre szabott változáskezelési tervedet.
 • Ellátunk könnyen elsajátítható és azonnal adaptálható eszközökkel, melyek kiszámíthatóbbá teszik a változással járó folyamatokat.
 • Kapni fogsz hozzá résztvevői munkafüzetet változáskezelő eszközökkel
 • Megismerkedhetsz azzal a vezetői perspektívával és gondolkodásmóddal, ami a változások eredményes megvalósításához szükségesek.
 • Biztosítjuk neked „A változási folyamat modellje” kártyákat és reakciókártyákat, amivel könnyen emlékeztetheted magad és a csapatodat mire érdemes figyelni az adott időszakban.
 • A jelenléti képzési forma lehetővé teszi, hogy olyanokkal találkozz személyesen, akiket hasonlóan érdekel a téma és a fejlődés.
 • 2 napban sokkal több kérdést tehetsz fel, intenzíven foglalkozhatsz a témával, olyan mélységekig, amennyire igényed van rá.

A KÉPZÉSI NAPOK:
2024. szeptember 25-26.

A képzés díja 260.000 Ft + ÁFA/fő/2 nap

Az ár tartalmazni fogja:

 • a tréning díjat,
 • a résztvevői munkafüzetet,
 • helyszíni eszközöket,
 • ellátást (napközben bekészítés, ebéd és frissítők).

HELYSZÍN:
Adina Apartment Hotel Budapest
Térkép

A programon a résztvevők tudását multiplikálja és gondolkodását serkenti a témában:

SERES ERIKA
Vezetésfejlesztési tanácsadó, Tréner
Executive Coach


TÖLTSD KI AZ ŰRLAPOT!

Az űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni a nyílt képzésre. A képzés díjköteles.