A kultúrafejlesztés folyamata Aegon / Alfa Biztosítónál

online program | 2023. szeptember 29.

Tekintsünk új szemmel a fejlesztési folyamatokra

A munkatársak mind egyénileg, mind kollektíven olyan viselkedésváltozásokat érnek el, amelyek drámai fejlődést eredményeznek. Együttesen képessé válnak az adott szervezet legnagyobb kihívásait teljesíteni.

Aegon = Alfa

Partnerünk, az Aegon Biztosító a hazai biztosítási piac egyik kiemelkedő szereplője. Több mint 1 millió ügyfele számára kínál élet- és vagyonbiztosítási valamint önkéntes nyugdíjpénztári szolgáltatást.

Évente több mint 264 ezer káreseményben nyújt segítséget ügyfeleinek több mint 1000 alkalmazottja valamint közel 1700 fős tanácsadói hálózata révén. Augusztus 1-jétől pedig Alfa Biztosító néven folytatja tevékenységét.

Első lépés a kiválóság felé

A tartós viselkedésváltozás belülről indul – a magja az, akik vagyunk, és ahogyan látjuk a világot. Ebből fakad az, ahogyan végezzük a munkánkat, és ahogyan másokat vezetünk. A vezetők és a csapatok olyan fejlesztési folyamatokban vesznek részt, amelyek újra és újra kivételes eredményekhez segítik őket.

 

Érdekel hogyan?

A vezetői kiválóság fejlesztésén, az eredményes csapatok építésén és egy magas bizalmi szintű kultúra létrehozásán együtt dolgozunk az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt., új nevén Alfa Vienna Insurance Group Biztosító Zrt.-vel.
Online programunkon 2023. szeptember 29-én (9.00-10.30) bemutatják náluk hogyan zajlik egy ilyen összetett blended folyamat.

Kinek szól?

Olyan vezetőknek, HR és L&D szakembereknek, akiket inspirál egy valódi fejlesztési folyamatba betekintést kapni olyanoktól, akik már ráléptek a tartós eredményesség felé vezető útra.

Ismerj meg egy olyan szervezetfejlesztési folyamatot, amelynek célja a valódi, tartós, kollektív viselkedésváltozás a kiemelkedő eredmények elérése érdekében!

 

Érdekel hogyan dolgozunk?

A partnerünk szemén keresztül ismerheted meg a FranklinCovey folyamatokat, tartalmakat.
Betekintést nyerhetsz abba, hogy…

  • az üzleti vezetőik és L&D szakembereik miként tekintenek a fejlesztési folyamatra, valamint
  • mesélnek az All Access Pass nyújtotta blended lehetőségek szervezetükre gyakorolt hatásáról.

Miért érdemes ezt a FranklinCovey-tól hallanod?

A FranklinCovey 200 millió dollárt fektett a kutatás-fejlesztésbe, hogy segítsünk tartós viselkedésváltozást elérni a szervezetek hosszú távú sikeressége érdekében.

Regisztrálj az online programra!

2023. szeptember 29. (9.00-10.30)

Vezetőknek, HR és L&D szakembereknek kifejezetten ajánlott téma.
Kérjük, ha tanácsadóként dolgozol, erre az alkalomra ne jelentkezz!

A program ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött.

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire nem kaptál választ az oldalon, akkor írj nekünk az office@franklincovey.hu címre, örömmel segítünk!

Regisztráció alábbi űrlap kitöltésével lehetséges

Vezetéknév(Kötelező)
Keresztnév(Kötelező)
Add meg a telefonszámod, hogy fel tudjuk venni veled a kapcsolatot!
Consent(Kötelező)
Consent