4 szervezeti kihívás

amire érdemes odafigyelni

Különleges feladat

A kiváló vezetők akkor tűnnek ki, amikor a külső körülmények a legrosszabbak, például a változások közepette.

Van 4 olyan kihívás, amire, ha odafigyelnek és elkerülnek a csapataikkal, akkor a szervezeteik még a legkiszámíthatatlanabb időkben is értékes eredményeket érhetnek el.

Mi ez a 4 kihívás?

A 4 kihívás a következő:

 1. Az alacsony bizalmi szint
  Bíznak abban a belső és külső érintettek, hogy a csapatod jelleme és kompetenciája megfelelő eredményt hozhat nehéz időkben is? Érdemes erre külön figyelmet tenni, kiváltképp, amikor változáson vezeted keresztül a csapatodat, szervezetedet. A jó vezetők a munkahelyi viselkedésükkel és a kapcsolatépítéshez való hozzáállásukkal egyengetik a magas bizalmi szintű kultúrához vezető utat.
 2. A következetlen megvalósítás
  Képes vagy felszámolni a megvalósítás krónikus kiszámíthatatlanságát? Képes vagy intézményesíteni a már most is kiválóan teljesítők példáját? Ha felállítod a következetes megvalósítás keretrendszerét, a gyengébben teljesítők is bírni fogják az iramot, még nehezebb helyzetekben is. A következetes megvalósítás záloga a munkafolyamatban rejlik. A csapatoknak világos teljesítményelvárásokra van szükségük, amelyek kijelölik, hogy mely tevékenységek és magatartásformák kívánatosak, és melyek jelentenek kockázatot a szervezet számára. Olyan elszámoltathatósági rendszerekre van szükség, amelyek segítik őket a fejlődés nyomon követésében és céljaik elérésében.
 3. A fókusz hiánya
  Amikor a külső körülmények rengeteg eltérítő ingert adnak, képes a szervezeted továbbra is a legnagyobb hatású néhány feladatra összpontosítani? Határozz meg olyan célokat, amik mögé felsorakoznak emberek és legyenek mindig fókuszban. Fontos, hogy a vezetők meghatározzák a szervezeti stratégiát, a szervezet küldetése és céljai köré szervezzék a csapataikat, valamint biztosítsák, hogy a feladatok a kellő időben kerüljenek elvégzésre.
 4. A mindent átható félelem
  Képes vagy segíteni az embereknek átkeretezni a félelmüket és szorongásukat energiává és elköteleződéssé? Ismerd meg mi mozgatja az embereket a szervezetedben és építs rájuk! A kiváló vezetők mentorálják a csapatatgokat, segítik őket a kihívások kezelésben, ösztönzik a kreativitást és megtalálják a szakmai fejlődésre a lehetőségeket. Emellett szükséges, hogy olyan kulturális normákat és folyamatokat alakítsanak ki, amelyek mindenkit segítenek abban, hogy a lehető legnagyobb mértékben járuljanak hozzá a szervezet eredményeihez.

Első lépés a kiválóság felé

A tartós viselkedésváltozás belülről indul — a magja az, akik vagyunk, és ahogyan látjuk a világot. Ebből fakad az, ahogyan végezzük a munkánkat, és ahogyan másokat vezetünk. Tartalmaink az eredményesség örök érvényű, egyetemes alapelveire épülnek, és mind a gondolkodásmód formálásában, mind a viselkedésváltozásban segítik az embereket.

 

Érdekel hogyan válhatsz eredményesebbé?

 

A FranklinCovey örökérvényű alapelveken nyugvó megoldásaival építs olyan készségeket, melyek újakat hoznak a felszínre!

Olyan kihívásokban adunk segítséget a KIVÁLÓSÁG MINIKURZUSAINKON, ahol egyénileg olyan viselkedésváltozást érhetsz el, amelyek drámai fejlődést eredményeznek neked és a környezeted számára.

A kiválóság minikurzusok segítségével olyan tudást szerzel, amivel elindíthatsz egy nagyobb változást az eredményesség felé. Legyél Te a változás magja!

 

ÉRDEKELNEK A KIVÁLÓSÁG MINIKURZUSOK?

Online programjaink 2024. február 29. és 2024. június 7-én két témában lesznek megtartva.

Az események oldalon találod a két minikurzus tájékoztatóját: www.franklincovey.hu/esemenyek

Csatlakozz!

Olyan vezetőknek, HR, LnD, fejlesztési szakembereknek, akik számára fontos a maguk és környezetük folyamatos fejlesztése.

Itt tudod megnézni a részleteket és regisztrálni: www.franklincovey.hu/esemenyek

A partnereink által megszavazott legégetőbb kihívásaik adják a témát, amihez két olyan programunkból emeltük ki a megoldást, amit máskor csak szervezeti szinten érhetőek el. Használd ki, hogy egyénileg lehetőséged van megtanulni ezeket a készségeket!

Ezekhez egyénileg máskor nem tudsz hozzáférni, csak szervezeti szinten.

Miért érdemes ezt a FranklinCovey-tól hallanod?

A FranklinCovey 200 millió dollárt fektett a kutatás-fejlesztésbe, hogy segítsünk tartós viselkedésváltozást elérni a szervezetek hosszú távú sikeressége érdekében.

Hoppá! Az űrlap nem található.