A sokszínűség, méltányosság és befogadás melletti elköteleződésünk

Szívvel-lélekkel az eredményességért és a virágzó kultúráért

A FranklinCovey központi értékeinek tekinti a sokszínűséget, méltányosságot és befogadást

A FranklinCovey szervezete a kultúrára épül. Pontosan tudjuk, hogy a legszilárdabb és leginnovatívabb szervezeti kultúrák tudatosan építenek sokszínű csapatokat, és teremtik meg bennük az odatartozás érzését.

Küldetésünk – a kiválóság kibontakoztatása az egyénekben és a szervezetekben az egész világon – beteljesítése érdekében a FranklinCovey elkötelezte magát amellett, hogy a teljes szervezetben növeli a diverzitást, biztosítja a befogadó kultúrát, és aktívan befektet az igazságosságba. Tekintve, hogy világszerte több mint 2000 szervezettel működünk együtt több mint 150 országban, kulcsfontosságú, hogy a FranklinCovey tükrözze azok sokszínűségét, akiknek szolgáltatásainkat nyújtjuk. Ezáltal válunk képessé arra, hogy pontosan azt nyújtsuk, amire partnereinknek szüksége van – és ezáltal beteljesítsük a küldetésünket.

A sokszínűség, méltányosság és befogadás szoros összhangban van a FranklinCovey küldetésével és értékeivel.

Nyíltan vállalt küldetésünk, hogy világszerte kibontakoztassuk az egyénekben és szervezetekben rejlő kiválóságot. Ez a küldetés két alapigazságra épül. Az első, hogy mindenkiben ott rejlik a kiválóság. A második, hogy bizonyos paradigmák, alapelvek és gyakorlatok megfelelő alkalmazásával ez szisztematikusan kibontakoztatható.

Ezen alapelvek egyike, hogy nem számít, milyen a külsőnk, honnan jövünk, vagy miben hiszünk – mindannyiunknak lehetősége van a kiválóságra! Olyan alapelvekre építünk, amelyek magukban foglalják az egyenlőséget, az igazságosságot, a potenciált, a szeretetet és az emberi méltóságot. Az általunk tanított gyakorlatok egy része segít növelni tudatosságunkat, hogy felismerhessük előítéleteinket, és fejlődhessünk; segít kapcsolatokat ápolni az empátia és a kíváncsiság eszközével; és segít bátran viselkednünk a nehéz időkben is. Tartalmaink fókuszában az áll, hogy lebontsuk azokat a korlátokat, amelyek visszafogják az emberekben rejlő potenciált, és áttörjük azokat a falakat, amelyek elválasztanak minket.

A FranklinCovey mindennap azon dolgozik partnereivel, hogy képviselje a sokszínűséget, a méltányosságot és a befogadást, amelyet képzéseink is szorgalmaznak. Tudjuk, hogy a sikerünkhöz elengedhetetlen, hogy sokszínű munkahelyet teremtsünk, és kiálljunk a diverzitás mellett.

 

Quote PNG

„A sokszínűség mindennapi cselekedetek eredménye, amelyekkel aktívan támogatjuk az egyéniséget, és befogadó kultúrát építünk.”

— Paul Walker, CEO

Sokszínűség

Aktívan teszünk azért, hogy a FranklinCovey soraiba sokféle ember kerüljön, mivel tudjuk, hogy a különböző perspektívák erősebb csapatokat és erősebb kultúrát eredményeznek, és sokszínű ügyfélkörünket is jobban tudjuk ezáltal szolgálni. A sokszínűségbe éppúgy beletartozik a nem, az etnikum, a kor, a szexuális irányultság, a nemi identitás, a nemzetiség, a testi képességek, a vallás és a kulturális háttér változatossága, mint a tapasztalatok, az érdeklődési körök vagy a gondolkodásmódok különbözősége. Elköteleződtünk amellett, hogy a legkülönfélébb tehetségeket szerződtetjük és támogatjuk, illetve vezetői csapatunkban ügyelünk a nemek és az etnikumok kiegyensúlyozott arányára.

Méltányosság

Hisszük, hogy minden ember képes a kiválóságra, és vágyik is arra. Transzparens kultúrát ösztönzünk, amelyben munkatársaink kibontakozhatnak, és lehetőséget kapnak arra, hogy előrelépjenek karrierjükben. Mindezt többek közt olyan kezdeményezésekkel érjük el, mint a rendszeres hozzájárulás-beszélgetések, vagy belső mentorprogramok. Aktívan keressük, milyen módon tudjuk lebontani azokat a korlátokat, amelyek visszatartják az egyéneket a kiválóságtól: gyakorlataink között szerepelnek például a következők: rendszeres kompenzációs tervek az egyenlő bérezés érdekében; fizetett szülési szabadság édesanyák és édesapák számára; és a fogyatékkal élő személyek támogatása a szervezetben.

Befogadás

Eköteleződtünk amellett, hogy a FranklinCovey minden munkatársa úgy érezze, tisztelik, befogadják és valóban megbecsülik. Minden embert valódi partnerként kezelünk, és törekszünk rá, hogy megértsük egyéni gondolataikat és szükségleteiket. Vezetői tréningekkel és munkaerő-felvételi bizottságokkal ápoljuk a befogadás és kapcsolódás kultúráját, emellett minden munkatársunknak korlátlan hozzáférést biztosítunk minden tartalmunkhoz, beleértve a vezetői és a tudattalan előítéletekkel foglalkozó képzéseket is.

A FranklinCovey tisztában van vele, hogy a sokszínűség, méltányosság és befogadás támogatása nem csupán erkölcsi lépés, hanem stratégiai szempontból is nagy jelentőséggel bír, és kézzelfogható üzleti előnyökkel jár. Noha jól haladunk a cél felé, továbbra is folyamatosan törekszünk arra, hogy tanuljunk és fejlesszük szervezetünket, és szívvel-lélekkel dolgozunk az eredményesség és a virágzó kultúra megteremtéséért.

Hoppá! Az űrlap nem található.