Fokozd az L&D-tevékenységed hatását

tanulástudományi alapokkal!

A modern világ kihívásai az L&D-ben

Napjainkban a tanulás-fejlesztésben komoly elköteleződési és hatékonysági problémák figyelhetők meg. A munkavállalók 70%-a nem rendelkezik azokkal a készségekkel, amelyekre a munkájukban való boldoguláshoz szükségük van.

Tartós hatás a viselkedésváltozásra

 

Az L&D-programokra költött pénz még nem garantálja, hogy a szervezet valódi értéket nyújt a tanulóknak, vagy hogy ezek a befektetések tartós hatást gyakorolnak a vállalat teljesítményére. Létezik néhány bizonyítékokon alapuló tanulási technika, amely felhasználható az L&D-programok hatásának fokozása érdekében.

 

Érdekel ez a technika?

Itt a lehetőség!

Tudj meg többet arról, milyen tanulástudományi alapelvek állnak a transzformatív L&D-hatás hátterében! Gyere el, 2023. március 24-én az ingyenes online programunkra!

Miért érdemes a FranklinCovey-tól hallanod?

A FranklinCovey 200 millió dollárt fektett a kutatás-fejlesztésbe, hogy segítsünk tartós viselkedésváltozást elérni a szervezetek hosszú távú sikeressége érdekében.

Tanulj tőlünk március 24-én!

A program ingyenes, regisztrációhoz között. Kifejezetten vezetőknek, HR és L&D szakembereknek lesz izgalmas a téma.
Kérünk Téged, hogy ha a tanácsadói szakmában dolgozol, akkor ne regisztrálj!

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire nem kaptál választ az oldalon, akkor írj nekünk az office@franklincovey.hu címre, örömmel segítünk!

Regisztrálj az alábbi űrlap kitöltésével!

Hoppá! Az űrlap nem található.