Legacy Contribution FranklinCovey elismerés

Szívvel-lélekkel az eredményességért és a virágzó kultúráért

Dr. Szilágyi Judit a FranklinCovey Magyarország 2023-ban alapított „Legacy Contribution” éves elismerésének első díjazottja.

A „Legacy Contribution” díjat azért hoztuk létre, hogy méltó módon, formális keretek között is elismerhessük azokat a kollégáinkat, akik magas színvonalú munkájukkal és kiváló eredményeikkel több, mint 10 éve járulnak hozzá aktívan küldtetésünk és jövőképünk megvalósításához. A díj odaítélésénél a mérhető eredmények mellett ugyanilyen fontos szempont az is, hogy a kollégánk kiemelkedő hatással volt a szervezetünk életére, és hogy valamilyen szempontból mindannyian példaképként gondolhassunk rá.

Quote PNG

Judit személye és eredményei a tökéletes definícióját adják számunkra a „Legacy” és a „Contribution” szavaknak.

— FranklinCovey Magyarország csapata

Juditról

Judit 2007-ben, immár 17 évvel ezelőtt csatlakozott hozzánk, és az első pillanattól csapatunk egyik alappillérévé vált. Az üzleti tevékenységünk és szakmai munkánk szinte minden aspektusában jelentősen hozzájárult eredményeinkhez, és közben az ország egyik legsokoldalúbb és legismertebb szervezetfejlesztési szakemberévé vált. Tréner-tanácsadóként számtalan sikeres, valódi változást generáló fejlesztési folyamatunk motorja, Client Partnerként a történetünk legeredményesebb értékesítője, de vett részt tananyag lokalizációs projektben, dolgozott vezetőként, sok új kolléga integrációját segítette, erősen formálta a szervezeti kultúránkat, és még hosszasan sorolhatnánk az érdemeit.

Egy díj a csapattól

Méltóbb helyre nem is kerülhetett volna az első „Legacy Contribution” elismerésünk. Egy szavazás során a kollégák öt jelölt között dönthettek arról, hogy kinek adnák szívesen a díjat, a szavazatok több, mint felét pedig Judit kapta (a jelölések is a kollégáktól származtak).

A kollégák tollából Juditról:

  • Nagyra értékelem bőség-szemléletét, gyorsaságát, szakmánk iránti alázatát, de leginkább azt, hogy nem ismeri a lehetetlen szót.
  • Szakmai sikerei mellett  a belső szervezeti értékeinket is remekül képviseli, segítőkész, elfogadó, gyakorolja a nyer-nyer szemléletmódot, kiáll a számára fontos ügyek mellett.
  • Mindig élen jár az újdonságok implementálásában és nagyon jó meglátásai vannak a folyamatainkkal kapcsolatban. Nagyon sokat köszönhetünk neki, nélküle ma nem tartanánk itt.
  • Judit működése az elmúlt több, mint 10 évben megmutatta, hogy milyen fejlődésre képes egy egyén, aki átlagon felüli célokat tűz ki és átlagost magasan túlszárnyaló leleményességgel és kitartással valósítja meg.
Quote PNG

Judit, köszönjük a páratlan hozzájárulásodat közös életünkhöz az elmúlt 17 évben, és reméljük, hogy sokáig folytatjuk így, együtt!

— FranklinCovey Magyarország csapata

Hoppá! Az űrlap nem található.