Kristóffy Andrea

Trainer-Consultant Team Leader

Andrea stratégia partner, tréner-tanácsadói csapatvezető és tréner szerepeiben is ügyfeleink céljainak elérését, fejlődését, megújulását támogatja. Legyen szó akár vezetőfejlesztésről, a munkatársak egyéni eredményességéről, együttműködések fejlesztéséről, változáskezelésről, vállalati belső trénerek felkészítéséről, olyan gondolkodásmód megismerésében és elsajátításában segíti partnereit, melyek a jövő szervezetei számára elengedhetetlenek, a fenntartható és megkülönböztető eredményességhez.
Teszi mindezt 20 év pénzügyi szektorban, 12 év képzés-fejlesztési területen szerzett szakértői, vezetői és tréneri tapasztalatával. Ez idő alatt több különböző szervezet működését is megismerte, kezdeményezője és megvalósítója volt HR és képzés-fejlesztési folyamatok kialakításának és bevezetésének, változási folyamatok támogatásának (szervezeti kultúra fejlesztés, agilis transzformáció) képzés módszertani fejlesztéseknek.
Andrea szavaival: „Az emberi működés, együttműködések és az eredményesség kapcsolatával dolgozom, mert hiszem, hogy eredmények és kiválóság akkor születik, amikor az emberek az együttműködés mellett döntenek. Önmagukkal és másokkal egyaránt.”
***