Emberközpontú vezetés a tech-vezérelt világban

online program

Új vezetői módszerekre van szükség

A tartós eredményességfejlesztés fontos összetevője a technológia, a vezetés sok aspektusára is fontos és nagy hatással van a MI, fajsúlyos feladatokat vesz át a vezetőktől.

Új vezetői módszerekre van szükség

A technológia által vezérelt világunkban egyre hangsúlyosabb érték az emberek valódi, érték alapú vezetése, ahol önként tudják adni a képességeik legjavát. Ehhez viszont szakítanunk szükséges a berögzött szokásokkal és új, inspiráló működésre lesz szükség. Ez nagymértékű gondolkodásmódváltást vár el a jövő vezetőitől, legfelső szintű és a frontvonalon dolgozóktól egyaránt.

Miről lesz szó?

Ezen az alkalmon a jövő emberközpontú vezetéséről fogunk beszélgetni. Újragondoljuk a régi, utasító és számonkérő vezetési stílust és megnézzük mit képes előidézni az eredményekben és a szervezeti kultúrában egy bizalmon és inspiráláson alapuló működés.

A FranklinCovey legújabb vezetésfejlesztésfejlesztési programjába is betekintést nyerhetsz a hazai adottságok tükrében.

Miért érdemes ezt a FranklinCovey-tól hallanod?

A FranklinCovey 200 millió dollárt fektett a kutatás-fejlesztésbe, hogy segítsünk tartós viselkedésváltozást elérni a szervezetek hosszú távú sikeressége érdekében.

Tarts velünk 2023. június 9-én!

A program ingyenes, regisztrációhoz között. Kifejezetten vezetőknek, HR és L&D szakembereknek lesz izgalmas a téma. Kérünk Téged, hogy ha a tanácsadói szakmában dolgozol, akkor ne regisztrálj!

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire nem kaptál választ az oldalon, akkor írj nekünk az office@franklincovey.hu címre, örömmel segítünk!

Regisztrálj az alábbi űrlap kitöltésével!

Vezetéknév(Kötelező)
Keresztnév(Kötelező)
Add meg a telefonszámod, hogy fel tudjuk venni veled a kapcsolatot!
Consent(Kötelező)
Consent