Emberközpontú vezetés a tech-vezérelt világban

online program felvétele

Új vezetői módszerekre van szükség

A tartós eredményességfejlesztés fontos összetevője a technológia, a vezetés sok aspektusára is fontos és nagy hatással van a MI, fajsúlyos feladatokat vesz át a vezetőktől.

Új vezetői gondolkodásmód

A technológia által vezérelt világunkban egyre hangsúlyosabb érték az emberek valódi, érték alapú vezetése, ahol önként tudják adni a képességeik legjavát. Ehhez viszont szakítanunk szükséges a berögzött szokásokkal és új, inspiráló működésre lesz szükség. Ez nagymértékű gondolkodásmódváltást vár el a jövő vezetőitől, legfelső szintű és a frontvonalon dolgozóktól egyaránt.

Miről szól a felvétel?

Ezen az alkalmon a jövő emberközpontú vezetéséről beszéltünk Újragondoltuk a régi, utasító és számonkérő vezetési stílust és megnéztük mit képes előidézni az eredményekben és a szervezeti kultúrában egy bizalmon és inspiráláson alapuló működés.

TÖLTSD LE A FELVÉTELT!
A FranklinCovey legújabb vezetésfejlesztésfejlesztési programjába is betekintést nyerhetsz a hazai adottságok tükrében.

Miért érdemes ezt a FranklinCovey-tól hallanod?

A FranklinCovey 200 millió dollárt fektett a kutatás-fejlesztésbe, hogy segítsünk tartós viselkedésváltozást elérni a szervezetek hosszú távú sikeressége érdekében.

Kérd a felvételt!

Vezetőknek, HR és L&D szakembereknek kifejezetten ajánlott téma.

 

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire nem kaptál választ az oldalon, akkor írj nekünk az office@franklincovey.hu címre, örömmel segítünk!

Kérd a felvételt az alábbi űrlap kitöltésével!

Vezetéknév(Kötelező)
Keresztnév(Kötelező)
Add meg a telefonszámod, hogy fel tudjuk venni veled a kapcsolatot!
Consent(Kötelező)
Consent

Hoppá! Az űrlap nem található.