Bódog Norbert

tulajdonos partner, senior tanácsadó

Norbert a FranklinCovey Magyarország senior partnereként 2011. óta segíti a szervezetekben rejlő lehetőségek megvalósítását, olyan emberközpontú, agilis szervezeteket fejlesztése által, melyek vonzzák, megtarják és kibontakoztatják a tehetségeket, akik cserébe a tőlük telhető legtöbbet nyújtják.


Diplomáit Marketing és kommunikáció szakon (Budapesti Corvinus Egyetem), Művészeti menedzser szakon (Iparművészeti Egyetem) és IT rendszerszervező szakon (Budapest Gazdasági Egyetem) szerezte, Executive coach oklevelét pedig a KPMG Akadémián.


Több vállalkozás és startup társalapítója, valamint csaknem két évtizeden át ügyvezetője és felépítője volt egy piacvezető informatikai vállalatnak.


A világszinten egyedülálló 4DX stratégia végrehajtási módszertan legtöbb hazai bevezetési tapasztalattal rendelkező vezető szakértőjeként számos különböző méretű és iparágú szervezetben szerezett gyakorlatot abban, hogy miként lehet tiszta stratégiai fókuszt kialakítani, azt a legalsó szintig levinni és meg is valósítani. Mindezt az embereket bevonva és elkötelezve, mind a kidolgozásban, mind a végrehajtásban, olyan ösztönző, öntanuló vállalati kultúrát formálva, ahol mind a hatékony és agilis működés, mind a jó munkahelyi légkör hangsúlyt kap.


***


Linkedin