Mit tartalmaz az All Access Pass® együttműködési konstrukció?

Rugalmas hozzáférés a FranklinCovey tartalmaihoz, szakértőihez és technológiájához

A FranklinCovey All Access Pass® együttműködés keretein belül ügyfeleink hozzáférnek a viselkedésváltozáshoz szükséges erőforrásokhoz azon a 4 területen, amelyek a leginkább számítanak a szervezet hosszú távú sikere szempontjából: vezetői kiválóság, egyéni eredményesség, befogadó, magas bizalmi szintű kultúra és áttörő eredmények.

Partnerként segítjük ügyfeleinket a csapataik teljesítményének növelésében a tartalom-ember-technológia hármasával: a sikerhez ugyanis mindhárom összetevőre szükség van.
Fejlesztéseink során ötvözzük a világszínvonalú tartalmainkat, tapasztalt szakértőink tudását, illetve a viselkedésváltozást támogató dinamikus platformunkat. Így a vezetők és a csapatok olyan fejlesztési folyamatokban vesznek részt, amelyek újra és újra kivételes eredményekhez segítik őket.

Free Guide

Innovative Leadership in the Modern Era

Today’s fast-paced world demands agile leaders who can navigate

Free Webcast

Navigating Difficult Conversations: Turn Tension Into Progress™

An exclusive FranklinCovey All Access Pass® Passholder webcast.

Tartalom

A gondolkodásmódváltást és kollektív viselkedésváltozást támogató tartalmaink segítenek a tanulóknak eredményesebbé válni, mind egyénileg, mind vezetőként, mind pedig másokkal való együttműködésük során.

 • Kurzusok: több mint 40 készség fejlesztését célzó kurzus az egyének és csapatok fejlődésének szolgálatában.
 • Rugalmas megközelítés: a fejlesztési folyamatok többféle modalitásban és azok ötvözésével is személyre szabottan felépíthetőek (élő-online, jelenléti, OnDemand).
 • Rövid OnDemand készségfejlesztők: készségekre összpontosító tanulási folyamatok, amelyek könnyen teljesíthető elemekből állnak.
 • Villámtanulás: a mindennapok sürgető kihívásaira azonnali megoldást nyújtó cikkek, videók, hanganyagok, eszközök és felmérések.
 • Heti hírlevél: aktuális és releváns cikkeket, videókat és egyéb tanulási elemeket tartalmazó hírlevél, melyre a tanulók feliratkozhatnak.
 • Belső tréneri kiképződés: lehetőség arra, hogy a szervezeten belüli trénerek certifikációt szerezzenek FranklinCovey programok tartására.

Ember

Együttműködés egy tapasztalt szakértői csapattal annak érdekében, hogy a szervezet szükségleteire szabott fejlesztési folyamatok valósuljanak meg.

 • Client Partner: az első számú FranklinCovey partner az együttműködés teljes folyamata során.
 • Implementation Strategist: szakértő tanácsadó, aki segít a fejlesztési program stratégiai tervezésében, valamint eszközöket és jó gyakorlatokat kínál a sikeres implementációhoz.
 • Partner Experience Care Team: a csapat tagjai segítenek a szerződéskötési folyamatban, a szolgáltatások szervezésében, logisztikai ügyekben, valamint az online felületekkel kapcsolatos technikai támogatást is ők nyújtják.

Technológia

A tartós viselkedésváltozás eléréséhez innovatív és könnyen használható platformunk nyomon követi az előrehaladást és fenntartja az elkötelezettséget.

 • Impact Platform: innovatív technológiával támogatott tanulási élmény, mely azt is lehetővé teszi, hogy az adminisztrátorok menedzseljék a fejlesztési folyamatokat és mérjék azok eredményeit.
 • 360 fokos felmérés: a tanulók számára biztosított átfogó önértékelés a társaktól kapott értékeléssel és a fejlesztést követő visszaméréssel.
 • SSO: LMS/LXP elérés egyszeri bejelentkezéssel, API vagy önkiszolgáló letöltés használata az adatátvitelhez és közvetlen linkekhez.

Kiegészítő szolgáltatások

A tanulási eredmények figyelembevételével további szolgáltatások igénybevehetőek a kulcsfontosságú üzleti célok gyorsabb és eredményesebb eléréséhez.

 • Tréner-tanácsadók: a FranklinCovey tanácsadók az átadott tartalmakat a szervezet és a tanulók kihívásaihoz igazítják.
 • Coaching: egyéni, csoportos és vezetői coaching az egyéni és vezetői eredményességet támogató tudás és készségek tökéletesítéséhez.
 • Bevezetés-támogatás: különböző
  támogató szolgáltatások széles választéka a bevezetési stratégia hatékony és eredményes megvalósításához.
 • Egyedi tartalmak: szakértői támogatás a tananyagaink kisebb mértékű, vagy akár teljes körű testreszabásához.
 • Belső trénerek képzése: a belső trénerek számára egy FranklinCovey-tanácsadó által megtartott képzés annak érdekében, hogy a trénerek mélyrehatóan megismerjék a tartalmat és a legjobb tréneri gyakorlatokat.
 • LMS/LXP integráció: LMS/LXP integráció a SCORM-fájlokhoz való hozzáféréssel API-n vagy önkiszolgáló letöltésen keresztül.

Ügyfeleink sikertörténetei

OTP CC

FranklinCovey szerepe egy világszínvonalú contact center építésében

Hosszú évek óta a tanulás-fejlesztés elkötelezett hívei: már 2018. október 13. óta All Access Pass® ügyfélként dolgoznak a közösségük tanulási kultúrájának megteremtésén.

Liferay

Valódi átalakító hatás

A Liferay teljesértékű digitális élményt nyújtó platformokat biztosít ügyfeleinek.
A piacukon néhány évente drámai változásokat élnek meg, és tudták, hogy ezeket csakis a kollégáikkal közösen hidalhatják át. Így tudatosan az embereikre kezdtek építeni.

BT

Cselekedj lokálisan, hass globálisan!

A BT  Magyarország egyik legnagyobb üzleti szolgáltatóközpontja. Stratégiai lokációnak számítanak a nemzetközi szervezeten belül fővárosi és debreceni irodájukkal. Küldetésükként fogalmazták meg, hogy alulról felfelé építkezve alakítsanak ki egy olyan tanulási kultúrát, amely megerősíti az egyéni és szervezeti fejlődés kiemelt szerepét.

Ecolab

A szervezeti kultúra, amely túléli a vezetőket

Az Ecolab már akkor készen állt a pandémiára, mikor még sejtelmük sem volt a COVID-ról.
Amerikai központú multinacionális vállalat, mely főként higiéniai termékeket és szolgáltatásokat kínál a világ vendéglátó-, intézményi és ipari piacain.

Vágj bele még ma! Kérj bemutatót!
Vezetéknév(Kötelező)
Keresztnév(Kötelező)
Add meg a telefonszámod, hogy fel tudjuk venni veled a kapcsolatot!
Kérjük, hogy fejtsd ki miben tudunk segíteni neked vagy a szervezetednek!
Consent(Kötelező)
Consent

Hoppá! Az űrlap nem található.