Achiever with Heart FranklinCovey elismerés

Szívvel-lélekkel az eredményességért és a virágzó kultúráért

Véber Zoltán a FranklinCovey Magyarország 2023-ban alapított „Achiever With Heart” éves elismerésének első díjazottja.

Az „Achiever With Heart” díjat azért hoztuk létre, hogy méltó módon, formális keretek között is elismerhessük azokat a kollégáinkat, akik egy adott üzleti évben kiváló eredménnyel végzik a munkájukat, emellett a vezérlő értékeink szerinti működésben példát mutatnak, és a közös ügyeinkben jelentős aktivitást fejtenek ki, vagy pozitívan hatást gyakorolnak a szervezeti kultúránkra.

Quote PNG

Aki ismeri Zolit, az tudja, hogy szívvel-lélekkel dolgozik és vesz részt a közösség életében, emellett pedig kiválóan teljesít, így a díj nevében szereplő mindkét szó telitalálat nála.

— FranklinCovey Magyarország csapata

Zoliról

Zoli nagyon fiatalon eldöntötte, hogy hozzánk szeretne csatlakozni, velünk szeretne értéket teremteni. Mikor erre ténylegesen lehetősége adódott, szivacsként szívta magába a szakmánkkal, cégünkkel és általában az eredményességgel kapcsolatos tudást, amit azóta Client Partneri és Tréner-tanácsadói szerepkörben is kiemelkedően kamatoztat. Ügyfelei nem csak elégedettek munkájával, de ragaszkodnak is hozzá és erős, igazán emberi kapcsolatban működnek együtt vele. Zoli jelleme, tudatossága, gondolkodásmódja, eredményei okán azóta már Business Development vezető feladatkörben dolgozik és mindent megtesz a csapata és az egész szervezetünk sikere érdekében.

Egy díj a csapattól

Mindezt a csapat is érzi, valójában a díj az ő elismerésük. Egy szavazás során a kollégák hét jelölt között dönthettek arról, hogy kinek adnák szívesen a díjat, a szavazatok pontosan felét pedig Zoli kapta (a jelölések is a kollégáktól származtak).

A kollégák tollából Zoliról:

  • Zoli nagyon elkötelezett a FranklinCovey és az értékei mellett, és mind a velünk, mind az ügyfelekkel való együttműködésben jól meglátszik ez.
  • Kiemelkedő, ahogy az alapelveinket képviseli és elképesztő energiákat fektet a saját fejlődésébe.
  • Az integritás vastagon szedve szerepel a szótárában, a mondandója és tetteinek összhangja csak ráerősít a szívvel teljesítő elismerésre.
  • Eredményei, emberi értékei számomra olyan mintát állítanak, amit szívesen követek és tartok követésre méltónak a szervezet bármely tagjának.
  • Szerintem a 7 szokás alapelveit és viselkedési formáit ő példázza a leginkább a szervezetünkben.
Quote PNG

Zoli, köszönjük, hogy közénk tartozol, és reméljük, hogy sokáig folytatjuk így, együtt!

— FranklinCovey Magyarország csapata