A vezető 4 kulcsszerepe

1. utánkövető nap - Paks II. tréning regisztráció

GÖRGESS LEFELÉ

A vezető 4 kulcsszerepe

Keretrendszer a sikerhez – vezetőknek minden szinten.

A vezetőknek négy olyan kulcsszerepük van, amelyek még a legnehezebb időkben is hozzásegítik őket a sikerhez. Azért hívjuk őket kulcsszerepeknek, mert az ezek mentén történő vezetés a szervezet eredményességének alapjául szolgálhat.

A kihívás

A közép- vagy felső vezetői szerepbe kerülő személyek gyakran küzdenek azzal, hogy még magasabb eredményeket érjenek el. Ami egyéni hozzájárulóként működött, vezetőként már nem biztos, hogy fog – hiszen most másokon keresztül és mások által szükséges elérni a kívánt eredményeket. Egy egyszerű és praktikus keretrendszerre van szükségük, amely a vezetői sikerességük alapjaként is szolgálhat.

A már tapasztalt közép- és felső vezetőknek gyakorlatorientált alkalmakra van szükségük, amelyek lehetővé teszik, hogy valódi munkát végezzenek, és megvalósítsák ötleteiket a csapattal. Emellett többféle tanulási módszerre van igényük, amelyeket az időbeosztásukhoz tudnak alakítani.

A kutatások és a megoldás

A FranklinCovey több mint két évig tanulmányozta, milyen vezetői munkára van szükségük a szervezeteknek ma és a jövőben. Azt találtuk, hogy a szervezetek és vállalatok a következőket várják a vezetőktől:

  • A NAGY képet lássák, és ahhoz gyorsan alkalmazkodjanak.
  • Alkossanak stratégiát, és valósítsák meg azt.
  • Coaching által növeljék a teljesítményt.

A vezető 4 kulcsszerepe képzés segítségével a vezetők ezeket a készségeket a FranklinCovey egyedülálló keretrendszerében sajátíthatják el, ami a vezetők személyiségének és teljesítményének fejlesztésére egyaránt hangsúlyt helyez.

 

A képzés időpontja:

2024.07.11.

A képzés díja:

Árazás 6 fő esetén: 183.334 Ft +ÁFA / fő
(ez tartalmazza az 1 napi tréninget)

REGISZTRÁLJ

A tréningre az alábbi űrlap kitöltésével lehet jelentkezni.

Vezetéknév(Kötelező)
Keresztnév(Kötelező)
Consent(Kötelező)

Hoppá! Az űrlap nem található.