A csapatvezetők 6 legfontosabb feladata

3. csoport - Paks II. tréning regisztráció

GÖRGESS LEFELÉ

A csapatvezetők 6 legfontosabb feladata

Kulcsfontosságú gondolatok minden vezetőnek

Az üzleti teljesítményre jelentős hatással vannak a vezetők a szervezet minden szintjén – legyen szó dolgozói produktivitásról és elkötelezettségről, ügyfél-elégedettségről és -hűségről, innovációról vagy pénzügyi eredményekről.

A kihívás

A vezetői szerep sikere mintegy 80%-ban az interperszonális készségeken múlik. Ennek dacára sokakat a szakmai képességei miatt léptetnek elő vezetői pozícióba, anélkül hogy a mások vezetésére és motiválására való készségeket elsajátítanák. Manapság azonban e készségek hiányában a szervezet bármely szintjén elhelyezkedő vezetőknek nehézséget okozhat a csapatvezetés.

A megoldás

A csapatvezetők 6 legfontosabb feladata releváns, gyakorlatorientált anyagok különleges kollekciója, amely felvértezi a vezetőket azzal a szemléletmóddal, valamint készség- és eszköztárral, amelyre szükségük van ahhoz, hogy sikeresen töltsék be mások eredményes vezetésének rendkívüli fontosságú szerepét.

Eredmények

A csapatvezetők 6 legfontosabb feladata megsokszorozza a vezetők másokra gyakorolt hatását, és felvértezi őket azokkal a készségekkel és eszközökkel, amelyekre a szervezet minden szintjén szükség van. Ha a szervezetben minden vezető rendelkezik ezekkel a készségekkel, az mások menedzselésének és motiválásának egységes megközelítését eredményezi.

A képzés időpontjai:

2023. október 4. és 11. és 18.

A képzés díja:

512.000 Ft+ÁFA /fő

Tartalmazza a 3 képzési napot + a résztvevői munkafüzet árát.

REGISZTRÁLJ

A tréningre az alábbi űrlap kitöltésével lehet jelentkezni.