A vezető 4 kulcsszerepe

1. csoport - Paks II. tréning regisztráció

GÖRGESS LEFELÉ

A vezető 4 kulcsszerepe

Keretrendszer a sikerhez – vezetőknek minden szinten.

A vezetőknek négy olyan kulcsszerepük van, amelyek még a legnehezebb időkben is hozzásegítik őket a sikerhez. Azért hívjuk őket kulcsszerepeknek, mert az ezek mentén történő vezetés a szervezet eredményességének alapjául szolgálhat.

A kihívás

A közép- vagy felső vezetői szerepbe kerülő személyek gyakran küzdenek azzal, hogy még magasabb eredményeket érjenek el. Ami egyéni hozzájárulóként működött, vezetőként már nem biztos, hogy fog – hiszen most másokon keresztül és mások által szükséges elérni a kívánt eredményeket. Egy egyszerű és praktikus keretrendszerre van szükségük, amely a vezetői sikerességük alapjaként is szolgálhat.

A már tapasztalt közép- és felső vezetőknek gyakorlatorientált alkalmakra van szükségük, amelyek lehetővé teszik, hogy valódi munkát végezzenek, és megvalósítsák ötleteiket a csapattal. Emellett többféle tanulási módszerre van igényük, amelyeket az időbeosztásukhoz tudnak alakítani.

A kutatások és a megoldás

A FranklinCovey több mint két évig tanulmányozta, milyen vezetői munkára van szükségük a szervezeteknek ma és a jövőben. Azt találtuk, hogy a szervezetek és vállalatok a következőket várják a vezetőktől:

  • A NAGY képet lássák, és ahhoz gyorsan alkalmazkodjanak.
  • Alkossanak stratégiát, és valósítsák meg azt.
  • Coaching által növeljék a teljesítményt.

A vezető 4 kulcsszerepe képzés segítségével a vezetők ezeket a készségeket a FranklinCovey egyedülálló keretrendszerében sajátíthatják el, ami a vezetők személyiségének és teljesítményének fejlesztésére egyaránt hangsúlyt helyez.

 

A képzés időpontja:

2024.04.30. és
2024.05.03. és
2024.05.08.

A képzés díja:

478.500 Ft+ÁFA /fő

Ez tartalmazza a 3 képzési napot és a résztvevői munkafüzet díját

Helyszín:

Erzsébet Nagy Szálloda****
7030 Paks, Szent István tér 2.

REGISZTRÁLJ

A tréningre az alábbi űrlap kitöltésével lehet jelentkezni.

Vezetéknév(Kötelező)
Keresztnév(Kötelező)
Consent(Kötelező)