Társadalmi szerepvállalás

„A kiválóság alapelveinek gyakorlásával és tanításával alternatívát mutatva jobbá tenni Magyarországot”. Így szól a küldetési nyilatkozatunk. Ez a gondolat határozza meg mindennapjainkat. Hiszünk abban, hogy aktívan tehetünk ezért a változásért. Szerencsésnek érezzük magunkat, hogy mély, jellemformáló programokkal gazdagíthatjuk ügyfeleink (vállalatok, iskolák, egyéb szervezetek és egyének) életét és ezen keresztül érhetjük el saját céljainkat. Büszkék vagyunk arra, hogy vállalkozásunk üzleti tevékenysége is pozitív változásokat generál társadalmunkban.

Ezzel együtt látjuk, hogy másképp is szükség van ránk. Folyamatosan találkozunk olyan helyzetekkel, ahol hasznos lehet a tudásunk, de az üzleti alapú együttműködés nem valós lehetőség. Ezért úgy döntöttünk, hogy erőnkhöz mérten rendszeresen segítünk olyan nonprofit szervezeteknek, amelyek társadalmi hasznossága a megítélésünk szerint jelentős, viszont  forrás szűke nehezíti céljaik megvalósítását.

Olyan CSR program kidolgozására törekedtünk, amely összefügg saját küldetésünkkel és szakértelmünkkel, új lehetőséget teremt a partnerünk számára költségek nélkül, ugyanakkor számunkra is hasznosnak bizonyul.

Így jutottunk el oda, hogy évente néhány alkalommal ingyenesen tartunk (elsősorban 7 szokás) képzéseket nonprofit szervezetek munkatársainak, vagy olyan célcsoportnak, akiket rajtuk keresztül érünk el és szükségük van valamilyen tőlünk elérhető tudásra. A tréningeket általában egy senior és egy junior kollégánk együtt tartja, így az adás örömén és a sok szép élményen túl számunkra az új kollégáink betanításában is jelentős szerepet töltenek be ezek a csoportok. Így mindenki bőven megtalálja a saját motivációját és nyereségét ebben és ez biztosítja a koncepció fenntartható működőképességét.

A weboldal menüjében egyesével talál részletes információt az eddig megvalósult CSR projektjeinkről.

Ha szervezetével szeretne részt venni programunkban, kérjük jelezze nekünk az office@franklincovey.hu e-mail címen!