Leadership Vezetésfejlesztés

 

“A vezetés az, amikor olyan kristálytisztán kommunikáljuk az emberek felé értékeiket és a bennük rejlő lehetőségeket, hogy saját maguk is felfedezik önmagukban.”
STEPHEN R. COVEY

A világ nagyot változott, amikor az ipari korból átléptünk a tudásalapú társadalomba. Az emberek igé­nyei és lehetőségei gyökeresen átalakultak. Ha kiválóan teljesítő szervezetet, csapatokat szeretnénk, el kell sajátítanunk az új kor kihívásainak megfelelő vezetői szem­léletmódot, készségeket és eszközöket. Ezek segítségével szabadíthatjuk fel a csapatunkban rejlő tehe­tséget és alkotó lelkesedést.

Világszínvonalú tananyagunk tartalma:

150 oldalas munkafüzet műbőr mappában az elméleti anyaggal és rengeteg feladattal
személyes vezetői akcióterv füzet, benne egy rövid összefoglalóval és gyakran ismételt kérdésekkel/válaszokkal
DVD-ROM oktatófilmekkel és a vezetői munka során felhasználható űrlapokkal

Valódi vezetői változást generálunk

Igazi, tartós változás ritkán érhető el egy pár napos esemény során, sokkal inkább egy olyan átgondolt fejlesztési folyamat eredménye lehet, amely a tanultak gyakorlatba ültetését is támogatja.

Épp ezért a Leadership programunk egy három-négy napos képzés köré épülő hat hónapos folyamat, amely során a résztvevők a tanultak alapján megfogalmazzák és megvalósítják saját vezetői akciótervüket, mely­nek fókuszában a saját csapatuk teljesítményének fokozása áll. A fejlesztés számonkérhetőségét egy megismételhető 360 fokos online felmérés és egy beszámoló nap biztosítja.

VEZETŐI GYORSTESZT – AZONNALI KIÉRTÉKELÉSSEL!