A bizalom sebessége

„Mi a bizalom? Meghatározhatnám egy szótár alapján is, de akkor érti, ha érzi.                                                                 A bizalom akkor alakul ki, ha a vezetők nyíltak, őszinték és megtartják a szavukat. Ez ennyire egyszerű.”

– Jack Welch (A GE volt vezérigazgatója)  

 

KIHÍVÁS

Alacsony bizalom = lecsökkent sebesség, megnövekedett költségek. Manapság a világgazdaságban a bizalomhoz kötődő olyan problémák, mint a redundancia, a bürokrácia, a csalás és a káosz csökkenti a vállalat jövedelmezőségét lassabb termelékenység, helytelenül használt erőforrások és elszalasztott lehetőségek formájában. S mi több, a vásárlók bizalmának hiánya aláássa a márka jó hírnevét.

 

A MEGOLDÁS

A történelem folyamán a bizalom mindig megfoghatatlan témának számított, de az új kutatások teljesen ellentmondanak ennek a régi feltevésnek, megmutatva, hogy a bizalom mérhető, megfigyelhető és releváns hatással van a vállalat folyamataira. Ahogy Stephen M. R. Covey, A bizalom sebessége c. sikerkönyv szerzője fogalmaz: “A bizalom gazdaságának az a gyakorlati hatása, hogy számos kapcsolatban és interakcióban egy rejtett adót fizetünk – és még csak nem is tudunk róla!”

BIZALOM SEBESSÉGE TRÉNING

A bizalom a vezetőkkel kezdődik. A bizalom sebessége egy kétnapos workshop, amelynek célja, hogy a bizalmat, mint gyakran figyelmen kívül hagyott értéket stratégiai előnnyé formálja a piacon. A tudatos bizalom alkalmazásával való megállapodás drasztikusan csökkenti a költségeket, felgyorsítja az eredményeket, növeli a nyereséget és a befolyást.

Ez a kimagaslóan interaktív workshop bevonja a teljes vezetői réteget az Ön vállalkozásában lévő bizalmi deficitek felismerésének és megszüntetésének valódi folyamatába. Hatalmas bizalmi adó fizetése helyett bizalmi hozam realizálásába kezdhet. A bizalom sebessége program hatékony eszközöket tartalmaz a vezetők számára a bizalom fejlesztésére – a beléjük vetett bizalom terén éppúgy, mint a csapatukba vetett bizalmuk esetében.

Olvassa el résztvevőink véleményét a programról! >>>

A bizalom sebessége tréningen az alábbi csomagot kapják meg a résztvevők:

  • 360°-os online felmérés
  • “A bizalom sebessége” résztvevői munkafüzet
  • Bizalom gyakorlókártyák
  • A bizalom sebessége c. könyv

 

 

 

“Az üzlet sikeressége mindenekelőtt két dolgot igényel: egy győztes versenystratégiát és kiváló szervezeti végrehajtást. A bizalmatlanság mindkettő ellensége. Elmondom, hogy míg a magas bizalom nem feltétlenül képes megmenteni egy gyenge stratégiát, az alacsony bizalom szinte mindig lerombolja azt.”
– Stephen M. R. Covey, A bizalom sebessége c. könyv szerzője

Tekintse meg a könyvet a kiadó oldalán:
https://hvgkonyvek.hu/konyv/a-bizalom-sebessege-a-rejtett-tenyezo-ami-mindent-megvaltoztat

 

 

A képzésnek létrejött Az 5 Döntés a kivételes teljesítményért c. programmal egyessített változata:

AZ 5 DÖNTÉS A KIVÉTELES TELJESÍTMÉNYÉRT A BIZALOM TALAJÁN

 

Az 5 Döntés a kivételes teljesítményért a bizalom talaján c. program egyesíti a hitelesség 4 kulcstényezőjét és 13 viselkedésmintáját azokkal a folyamatokkal és eszközökkel, amelyek építőkövei a mérhető eredményesség kultúrájának.

Olvasson a programról bővebben a képre kattintva!

5D vs SOT logo HU-01

Érdekel Az 5 Döntés a kivételes teljesítményért c. program bővebben>>>

 

 A bizalom sebessége üzleti reggeliről készült videó: