Programjaink

A FRANKLINCOVEY-RÓL

A FranklinCovey egy globális szervezet, melynek szakterülete az eredményesség növelése. Fejlesztési folyamatainkon keresztül a kiválóság viselkedésformáinak elsajátításában támogatjuk ügyfeleinket.

Az egyének és szervezetek a FranklinCovey megoldásait könyveinken, digital learning moduljainkon, kihelyezett tréningjeinken, nyílt képzéseinken, vállalati belső trénereken vagy All Access Pass előfizetéses konstrukciónkon keresztül érhetik el.

 

HÉT SZAKTERÜLETÜNK:

 

LEADERSHIP | VEZETÉS

A vezetői készségeket három szinten fejlesztjük: egyéni (önmagunk vezetése), csapat (csapatunk tagjainak vezetése) és szervezeti (vezetők vezetése).

EXECUTION | MEGVALÓSÍTÁS

Abban támogatjuk a vezetőket, hogy a mindennapok kényszerítő szorongatásában is biztosíthassák a kritikus stratégiai célok megvalósításához szükséges tisztánlátást, fókuszt és számonkérést.

PRODUCTIVITY | EREDMÉNYESSÉG

Arra készítjük fel az egyéneket, csapatokat és szervezeteket, hogy a számtalan döntési lehetőség, követelmény és zavaró körülmény közepette is következetesen és tudatosan hozzanak döntéseket, és kiváló minőségben valósítsanak meg nagy horderejű célokat és projekteket.

TRUST | BIZALOM

A bizalom nem csupán egy szociális erény, hanem konkrét, tanulható viselkedési formákból álló mérhető, stratégiai előny. Megoldásaink képesek növelni a bizalmat személyes, kapcsolati, csapat- és szervezeti szinten egyaránt, ezáltal csökkenő költségekhez és gyorsabb eredményekhez vezetnek.

SALES PERFORMANCE | ÉRTÉKESÍTÉSI TELJESÍTMÉNY

A szakterület központi gondolata: “Minél inkább a partnereid sikerére összpontosítasz, annál sikeresebb leszel te magad is.”. Módszertanunkkal lerövidül az értékesítési folyamat hossza, növekszik a megkötött üzletek és hűséges ügyfelek száma, mert a vásárlók pontosan azt kapják, amire szükségük van.

CUSTOMER LOYALTY | ÜGYFÉLHŰSÉG

Az alkalmazottak és általuk az ügyfelek elkötelezettségének és hűségének növelése folyamatosan és megbízhatóan emelkedő eredményeket biztosít a szervezet számára.

EDUCATION | OKTATÁS-NEVELÉS

Az oktatással és neveléssel foglalkozó intézmények megtanulhatják, hogy hogyan hozzák felszínre a pedagógusaikban és diákjaikban rejlő tehetséget.

 

Együttműködés