Chrenóczy-Nagy Judit

Tréner-tanácsadó, ACC business coach, client partner chrenóczy nagy judit _MG_1045

Oktatás az alábbi területen (angol és magyar nyelven):

  • A kiemelkedően eredményes emberek 7 szokása

„Ahogy a folyó is ugyanaz marad, annak ellenére, hogy minden tulajdonsága minden pillanatban változik, mi is ugyanazok az individuumok maradunk, annak ellenére, hogy egyetlen pillanatra sem szünetelnek bennünk a változások.”

(Neil Shubin)

“Bár a folyamatos változás elkerülhetetlen része az életünknek, hiszek abban, hogy a valódi fejlődés önmagunkból építkezik, forrása saját személyiségünk mélyebb rétegei. A megfelelő módszertan egy eszköz, mely segít minket jellemünk magasabb szintű megértésében.

Csaknem 20 évet töltöttem multinacionális környezetben különböző vezetői pozíciókban, több országban és részt vettem számos nemzetközi projectben. Ebben a közegben a változásra való nyitottság, a változásokhoz való alkalmazkodás az eredményesség egyik kulcsfontosságú tényezője.

Az elmúlt években ACC minősítésű business coachként, tanácsadóként és facilitátorként segítek elsősorban vezetőket abban, hogy saját erősségeiket tudatosabban használva eredményesebbek legyenek egyéni szinten, és eredményesebben működjenek vezetői szerepükben.”