Munkatársaink

Egy kiváló csapat ügyfeleink szolgálatában.

Számunkra csak a kiváló teljesítmény elfogadható. Ezért olyan kiválasztási és minőségbiztosítási rendszert működtetünk, amely garanciát nyújt arra, hogy mi, tréner – tanácsadók mélyen megértsük ügyfeleink kihívásait, nehézségeit, és képesek legyünk azokra valódi válaszokat adva valódi változásokat generálni. Fontos továbbá számunkra, hogy mindezt emberségesen, jó hangulatban, pozitív légkörben tegyük, hogy programjaink maradandó élményt is nyújtsanak résztvevőink számára.

Mindezekért:

  • Olyan szakembereket válogatunk csapatunkba, akik valódi munkakörnyezetből származó, mély tapasztalatokkal rendelkeznek, magukénak vallják küldetésünket és vezérlő értékeinket, hajlandóak folyamatosan fejlődni és szenvedélyük a tréner – tanácsadói munka.
  • Professzionális képzést és továbbképzést biztosítunk számukra, melynek során megszerzik többek között a FranklinCovey nemzetközi minősítéseit is programjaink facilitálására.
  • Minden kollégánktól elvárjuk, hogy a saját élete és munkája során használja is mindazt, amit tanít.
  • Folyamatosan mérjük minden tréner – tanácsadónk teljesítményét, ügyfeleinek megelégedettségét. Az erre szolgáló mutató (NPS) értékéhez célszámot rendelünk, amelyet mindenkinek teljesítenie kell.

 

 

 

 

Business

 

 

 

Bódog Norbert
vezető tanácsadó, executive coach, client partner, 4DX szakterület specialista

 

Oktatás, coaching az alábbi területeken:

“Küldetésem, hogy hitemből erőt és bölcsességet merítve a megszerzett üzleti és menedzsment tudásom, cégépítői- és vállalatvezetői tapasztalatom, valamint széles körű kapcsolati hálóm felhasználásával segítsem csapatom, a vállalati felsővezetők és menedzsment csapatuk, illetve közösségi vezetők fejlődését, kiválóságra törekvését, kitűzött céljaik elérését. Úgy, hogy mind  magabiztosabbak, önállóbbak és kiteljesedettebb személyiségek legyenek, miközben jókból a legjobbakká válnak.

Bejegyzett ACC executive coachként, valamint egyéni- és szervezeti eredményesség-fejlesztési tanácsadóként tevékenykedek. Közel két évtizedes, a vállalatirányítási szoftverek területén szerzett vállalatvezetői tapasztalattal hátam mögött ügyfeleim között magyar tulajdonosi hátterű KKV-k tulajdonos-vezetői és multinacionális cégek felsővezetői egyaránt megtalálhatók. Marketing közgazdász-, rendszerszervező-, illetve művészeti menedzser diplomáimat a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen, a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán, az Iparművészeti Főiskolán, executive coach oklevelem pedig a KPMG-BME Akadémián szereztem.”

   

 

Vezetés

 

Tulajdonos
Ecsédi István

Tulajdonos, ügyvezető
Bölcsföldi László

Head of Services
Klinger Gábor

 

Head Office csapat

 

Irodavezető és pénzügyi referens
Kiss Bernadett
Felnőttképzési koordinátor
Goricsova Izabella
Mérési koordinátor
Szalai Dorottya
 Internal Business Partner
Szűcs Nóra

 

Lokalizációs és termékfejlesztő csapat

 

 Lokalizációs csapat vezető
Zákányi Zsófia
DTP designer és grafikus
Szegő Miriam
Videó és IT
Turcsány Torda

   

Marketing

 

Könyvelés

Marketing vezető
Pintér Tímea
Könyvelés
Orbán Ágnes