Miért pont a FranklinCovey?

NÉGY MEGKÜLÖNBÖZTETŐ JEGYÜNK

VILÁGSZÍNVONALÚ ELVKÖZPONTÚ TANANYAG

Tananyagainkat úgy állítottuk össze, hogy ügyfeleink olyan új gondolkodásmódokat, készségeket és kivételesen hatékony eszközrendszereket sajátíthassanak el, amelyek tartósan kiemelkedő eredmények elérését teszik lehetővé.

Ezek divatos elméletek helyett örök érvényű elveken alapulnak: az egyéni és szervezeti eredményesség törvényszerűségein és a gyakorlatban már bizonyított alkalmazásokon. Anyagainkat sokéves kutatás eredményeire építettük, több mint száz országban végzett felmérés visszajelzései alapján finomítottuk, majd szabályozott fejlesztési folyamatok során véglegesítettük. E fegyelmezett megközelítés eredménye, hogy az általunk tanított anyagok kiállják az idő próbáját, és gyakran olyan széles körű érdeklődést kiváltó könyveket eredményeznek, amelyek túlnőnek saját határainkon.

TARTÓS ÁTALAKÍTÓ HATÁS

Programjaink résztvevői egyedülállóan motiválónak találják anyagainkat, ami nélkülözhetetlen feltétel a tartós változások eléréséhez. Talán legfontosabb megkülönböztető jegyünk, hogy olyannyira felelősséget érzünk ügyfeleink valódi átalakulást bizonyító teljesítményéért, hogy munkánk sikerességét is ezen mérjük. A tartós eredmények elérése melletti elköteleződésünk minden ügyfelünkre kiterjed – vezérigazgatóktól általános iskolai tanulókig, senior menedzserektől fizikai munkásokig, gazdasági társaságoktól közigazgatási és oktatási-nevelési intézményekig.

E folyamat szervezeti bevezetése rendkívüli célok kitűzésére és megvalósítására késztette vezetőinket és csapatainkat … Ezeknek az elveknek és folyamatoknak az alkalmazásával bármely szervezet képessé válik ilyen áttörő eredmények elérésére.”

— J.W. MARRIOTT, JR., EXECUTIVE CHAIRMAN, MARRIOTT INTERNATIONAL, INC.

AZ EGYÜTTMŰKÖDÉSI LEHETŐSÉGEK SZÉLES SKÁLÁJA

Anyagaink változatos formában illeszkednek ügyfeleink igényeihez úgymint: online képzések, önálló és jelenléti szakaszokat tartalmazó képzések, szellemi tulajdonjog használati joga, minősített oktatók által tartott tréningek és workshopok, világszínvonalú tanácsadóink által vezetett kihelyezett fejlesztési folyamatok, coachinggal és tanácsadással kísért, az egész szervezetet felölelő fejlesztési folyamatok.

 

FC_folyamat

GLOBALITÁS

Több, mint 30 nyelvre lefordított és a helyi sajátosságokhoz illeszkedő anyagainkkal csaknem 160 országban fejlesztjük az ügyfeleinket.

worldwide

 

– 

<!–[endif]–> <!–[endif]–>

Miért pont a FranklinCovey?

Általában, amikor a szervezeteknek segítségre van szükségük a stratégiájuk megvalósításához vagy a fejlesztéseikhez, vagy egy vezetési-tanácsadó céget bíznak meg vagy hagyományos tréning-megoldásokhoz fordulnak. Az a probléma, hogy a hagyományos tanácsadás nem pusztán költséges, de általában csak a felső vezetésre hat és ritkán változtatja meg a “derékhad” magatartását a szervezetben. Ezzel szemben a hagyományos tréning sokkal olcsóbb; azonban gyakran “csak egy újabb program” az adott hónapban és nincs jelentős hatással az eredményekre. A FranklinCovey egy harmadik alternatívát kínál – a tréning és a tanácsadás egyedülálló kombinációját, amely viszonylag alacsony költségek mellett is erős hatást eredményez.

Miben különbözik a FranklinCovey a hagyományos tréningtől?

• Időtlen, egyetemes alapelveken nyugvó megoldásokat kínál.

• A résztvevők kiemelkedő színvonalú tréning élményben részesülnek, ami az értelem és az érzelmek szintjén is megérinti őket.

• Elsőrendű minőségű, díjnyertes tréningkínálattal szolgálunk a világ minden táján.

• Tartalmaink kidolgozásához min-den évben jelentős összegeket fektetünk kutatás-fejlesztésbe.

• Tananyagaink olyan népszerű üzleti témájú könyveken alapulnak, amelyekből összesen több mint 32 millió példányt adtak el világszerte.

Miben Különbözik a FranklinCovey a hagyományos tanácsadástól?

• A fejlesztési folyamat során átruházza a képességeket, így kiküszöböli a hosszan tartó függőséget a szaktanácsadóktól.

• Széles körben alkalmazható megoldásokat nyújt – nem kizárólag a felső vezetés, hanem a szervezet minden szintje számára

• Egyedülálló megközelítéssel tesz képessé menedzsereket arra, hogy a szervezeti egységek szintjén “hozni tudják” az eredményeket.

• Mérhető tanácsadási folyamatot jelent, amely többféle mérő-eszközt integrál az egész felépítésében.

<!–[if !vml]–><!–[endif]–>• Módszertana könnyen elsajátít-ható és kifejezetten arra irányul, hogy hogyan lehet “a dolgokat elvégezni”.

A FranklinCovey (a New York-i tözsdén: FC) világviszonylatban piacvezető az eredményesség-tréningek, a termelékenységjavító eszközök, a stratégiamegvalósítás és a szervezeteknek, illetve egyéneknek nyújtott mérések terén. A FranklinCovey segítségével a vállalatok képessé válnak arra, hogy munkaerejük maximumát a legfontosabb üzleti prioritásaik megvalósítására összpontosítsák. A világ 100 (a Fortune magazin listája alapján) legnagyobb vállalatának 90%-a, illetve az 500 legnagyobb vállalat több, mint 75%-a az ügyfelünk, csakúgy, mint kis- és középvállalkozások ezrei, valamint számos kormányzati és oktatási intézmény. A különbözö szervezetek és magánszemélyek a FranklinCovey termékeihez és szolgáltatásaihoz vállalati tréningek és tanácsadás, szerződött partnerek, nyilvános képzések vagy coaching útján, illetve katalógusból rendelve, boltokban, vagy a www.franklincovey.com weboldalon keresztül juthatnak hozzá. A FranklinCovey csaknem 1500 partnere dolgozik azon, hogy több, mint 140 országban kínálhassunk professzionális szolgáltatásokat és termékeket.

Globális képesség

A FranklinCovey saját irodáin és licenszpartnerein keresztül gyakorlatilag minden nagyobb földrajzi régióban jelen van, több mint 140 országban működik és több mint 30 nyelven folytat üzleti tevékenységet. Kiválóságunkra való törekvésünk egyetemleges.