SPS képzésünk a “TOP20 Sales tréningprogramok” listáján

2014-ben újra a TOP20 Sales tréningprogramok listáján a FranklinCovey – Segítsük partnereinket sikerre™ program

sps hírA FranklinCovey Segítsük partnereinket sikerre – konzultatív értékesítés-fejlesztési program immáron hetedik, egymást követő éve érdemli ki a Trainingindustry.com TOP20 Sales tréningcégének járó elismerését. Ez a jó nevű elismerés azokat a cégeket díjazza, akik kimagasló szolgáltatási minőséget nyújtanak, továbbá az értékesítési szervezetek eladási hatékonyságának fejlesztéséhez konkrét, eredményekkel igazolható módon járulnak hozzá.

A minősítésbe bevont szervezeteket az iparági elismertségük, az értékesítési tréningpiacra gyakorolt hatásuk, a szervezeti méretük és növekedési potenciáljuk, a kínált szolgáltatásaik sokszínűsége, a kiszolgált ügyfeleik jelentősége, valamint a földrajzi lefedettségük alapján értékelték.

A Segítsük partnereinket sikerre™ program a Sales Performance Practice, a FranklinCovey értékesítés fejlesztésére, – tréningekre, – tanácsadásra és – coachingra specializálódott üzletágának kiemelt fejlesztési eszköze. A díjazott konzultatív megoldás-értékesítési program módszertanát világszerte többek közt olyan neves szervezetek alkalmazzák, mint az Accenture, a DELL, a HP, az IBM vagy a Microsoft.